Μουσικά Νέα

Published on Αύγουστος 6th, 2019 | by Energy Radio 94.2

H τιμητική πλακέτα του Υoutube στον STAN Αντιπαριώτη για τους 100.000 subscribers!

Για τους 100.000 subscribers που έχει κερδίσει στο επίσημο κανάλι του, τιμήθηκε από το YouΤube o STAN Αντιπαριώτης.

Η τιμητική πλακέτα που έλαβε για το πλήθος συνδρομητών στο κανάλι STAN, βρήκε τον τραγουδιστή και δημιουργό στο στούντιο με τους συνεργάτες του, κατά την ηχογράφηση της τελευταίας του δουλειάς με τίτλο «Ξημερώνει» που κυκλοφόρησε ανήμερα των γενεθλίων του, την 1η Αυγούστου.

«Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ! Να είστε δίπλα μας, να συνεχίσετε να μας δίνετε την αγάπη σας και να ανέβουμε ακόμη περισσότερο ψηλά, όλοι μαζί παρέα. Σας ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ» ήταν τα λόγια του STAN Αντιπαριώτη, όταν άνοιξε και είδε τι κρυβόταν στο κουτί με αποστολέα τοYouΤube.

Όπως ανοδική είναι η αύξηση του αριθμού των subscribers στο επίσημο κανάλι του στο ΥouΤube, έτσι συνεχώς αυξανόμενη είναι και η αγάπη που δείχνει ο κόσμος στο «Ξημερώνει», μέσω του Spotify και όλων των ψηφιακών καταστημάτων που κυκλοφορεί. Ήδη τα social media γεμίζουν με αποσπάσματα του νέου κομματιού, του οποίου τη σύνθεση –στίχους και μουσική– υπογράφουν οι STAN Αντιπαριώτης, APON & IAMSTRONG.

Το «Ξημερώνει» κυκλοφορεί από την Icon Mucic Records και την Panik Recordsκαι σύντομα… θα οπτικοποιηθεί όπως αποκάλυψε o STAN Αντιπαριώτης σε fan του στο Instagram!


About the AuthorBack to Top ↑
  • Ακούστε μας ζωντανά

  • Super Διαγωνισμός

  • Audio Club Ioannou | Επαγγελματικά Ηχεία και Εξοπλισμός Ανδρέας Μπαρμπάτσης | Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις, Αυτομαστισμοί, Φωτοβολταϊκά / Γεννήτριες, Ηλεκτρολογικά Έργα, Έξυπνα Κτήρια, Βιομηχανικά

error: Content is protected !!