Μουσικά Νέα

Published on Σεπτέμβριος 13th, 2018 | by Energy Radio 94.2

Η ταλαντούχα Jenny Walnut παρουσιάζει τη «Ζωή» μέσα από το καινούριο της single!!

Μια πολυδιάστατη τραγουδοποιός κάνει τα πρώτα της επίσημα βήματα στη δισκογραφία, παρουσιάζοντας το πρώτο της single, σε συνεργασία με την Final Touch!

Η Jenny Walnut, με καλλιτεχνική φλέβα από μικρή ηλικία, είναι μια ανήσυχη προσωπικότητα με ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων, δραστηριοτήτων και σπουδών.

Η καλλιτεχνική της πλευρά έχει μέχρι στιγμής βρει έκφραση μέσα από το πατινάζ, το χορό και την σκηνοθεσία, ενώ αποφασίζει σήμερα να καταπιαστεί με τη μεγάλη της αγάπη, που είναι η σύνθεση και το τραγούδι!

Μας παρουσιάζει το τραγούδι «Ζωή» – σε στίχους και μουσική της ιδίας, το οποίο, μέσα από τον ευρηματικό στίχο και τους ρυθμούς reggae, σχολιάζει το σύγχρονο τρόπο ζωής μέσα από τη δική της οπτική γωνία και φιλοσοφία.

Με την ζεστή χροιά της φωνής της, η Jenny Walnut ερμηνεύει με πάθος και δυναμισμό!

Στο εγχείρημα της αυτό η Jenny πλαισώνεται από μια ομάδα αξιόλογων συντελεστών.

Η ενορχήστρωση και η παραγωγή του τραγουδιού, καθώς και το programming, είναι δια χειρός του γνωστού παραγωγού Soumka, ενώ το mastering επιμελήθηκε ο Ανέστης Ψαραδάκος.

Τις κιθάρες έπαιξαν ο Τάσος Σκούρας και ο Κώστας Μαδεμλής, και στα φωνητικά συμμετέχει η Krida.

Καλή ακρόαση!!

Λίγα λόγια για την καλλιτέχνιδα

Η Jenny Walnut είναι μια πολυμορφική all around καλλιτέχνης που καταπιάνεται με οτιδήποτε ερεθίσει το ακούραστο πνεύμα της.

Το ταξίδι της ξεκινάει από πολύ νεαρή ηλικία όταν και διέπρεψε στον χώρο τουκαλλιτεχνικού Πατινάζ, ως μέλος της εθνικής ομάδας, αλλά και του χορού.

Τελειώνοντας το σχολείο ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη Διοίκηση και management.

Δεν ήταν όμως κάτι που την εξέφραζε, ετσι λοιπόν στράφηκε στον κινηματογράφοσυμμετέχοντας σε αρκετά projects απο ταινίες μέχρι και μουσικές σκηνές, σε διαφορά πόστα.

Η δίψα της για δημιουργία όμως μονοπωλούσε τα όνειρα της με αποτέλεσμα να δημιουργήσει μια ταινία μικρού μήκους εν ονόματι “Stolen time” όπουσεναριογράφος και σκηνοθέτης ηταν η ίδια. Η ταινια  διαγωνίστηκε στο φεστιβάλ της Δράμας οπου και απέσπασε πολύ καλές κριτικές.

Στη συνέχεια και κατά τη διάρκεια της καλλιτεχνικής της δημιουργίας, σπούδασεΕγκληματολογία στο Open University της Αγγλίας ενώ παράλληλα ολοκλήρωσε επιμορφωτικά προγράμματά πάνω στην Εγκληματολογική Ψυχολογία στοΚαποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Η μουσική για την Jenny πάντα είχε ξεχωριστή θέση στην ζωή της! Έτσι λοιπόν, σήμερα παρουσιάζει τη «ζωή» μέσα από το ομώνυμο τραγούδι το οποίο ερμηνεύει και υπογράφει την μουσική και το στίχο!


About the AuthorBack to Top ↑
  • Ακούστε μας ζωντανά

  • Super Διαγωνισμός

  • Audio Club Ioannou | Επαγγελματικά Ηχεία και Εξοπλισμός Ανδρέας Μπαρμπάτσης | Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις, Αυτομαστισμοί, Φωτοβολταϊκά / Γεννήτριες, Ηλεκτρολογικά Έργα, Έξυπνα Κτήρια, Βιομηχανικά

error: Content is protected !!