Νέα

Published on Δεκέμβριος 6th, 2018 | by Energy Radio 94.2

Κατερίνα Μακαβού – Τα χέρια τους σφιχτά

Έχοντας ως εφόδιο το πρώτο τραγούδι του επερχόμενου δίσκου της, ένα ονειρικό videoclip, δυνατό airplay από τα μεγαλύτερα ραδιόφωνα αλλά και μια απίστευτη μπάντα να την συνοδεύει, η Κατερίνα Μακαβού πραγματοποίησε το πρώτο από τα live της σεζόν με μεγάλη επιτυχία, στον Σταυρό του Νότου. Ξαφνιάζοντάς μας για ακόμη μια φορά με την συναισθηματική σκηνική της έκφραση η Κατερίνα μας ταξίδεψε μέσα από ιδιαίτερες ερμηνείες από INXS έως Λένα Πλάτωνος.

Σχεδόν δύο χρόνια μετά την τελευταία της κυκλοφορία, η Κατερίνα επιστρέφει με ένα κομμάτι φωτεινό και ελπιδοφόρο με τίτλο «Τα χέρια τους σφιχτά». Με την αισθαντική χροιά της υπέροχης φωνής της, την ιδιαίτερη, θεατρική της παρουσία και μια δεμένη μπάντα παρουσιάζει και στα live της, σε διαφορετικές σκηνές της πόλης, ένα πρόγραμμα καλοδουλεμένο, με ροή και με εναλλαγές, με κομμάτια δικά της και όμορφες διασκευές, δίνοντας τον χρόνο και το χώρο για υπέροχες ακουστικές ερμηνείες αλλά και κιθαριστικά σόλο που συνεπαίρνουν το κοινό. Η Κατερίνα Μακαβού και τα εκλεκτά αγόρια που τη συνοδεύουν επί σκηνής, ο Ορέστης Μπενέκας στα πλήκτρα, ο Θανάσης Djingovic στην κιθάρα, ο Διονύσης Μακρής στο  κοντραμπάσο και ο Δημήτρης Οικονόμου στα τύμπανα λειτουργούν ως «σώμα ένα» και για μιάμιση ώρα μας αφηγούνται διαφορετικές μουσικές ιστορίες.

Με καθαρή αισθητική και ρομαντική ματιά, το κορίτσι με τα πυρόξανθα μαλλιά και τη σκηνική παρουσία που μαγνητίζει, μας επανασυστήνεται λίγο πριν το τέλος του 2018 μέσα από φρέσκο ήχο αλλά και τις ονειρικές εικόνες του video που συνοδεύει το νέο της single «Τα χέρια τους σφιχτά» και που μετρά ήδη περισσότερα από 50.000 views!

Συντονιστείτε στους μεγαλύτερους σταθμούς της πόλης για να ακούσετε το νέο κομμάτι και για να μάθετε τα νέα της επόμενης live εμφάνισης σύντομα!


About the AuthorBack to Top ↑