Μουσικά Νέα

Published on Μάιος 16th, 2019 | by Energy Radio 94.2

Keanu Silva – King Of My Castle // Ακούστε το Edit του Don Diablo

Ο Don Diablo είναι Ολλανδός DJπαραγωγός, μουσικός και τραγουδοποιός στην ηλεκτρονική dance μουσική. Είναι ένας από τους σημαντικότερους DJs της future house και ήταν στο #7 στη λίστα του DJ Mag για το 2018. Ο Don Diablo επίσης ήταν ο #1 Producer of The Year για το 1001 Tracklists ενώ το 2016 ήταν ο κορυφαίος Future House Artist σύμφωνα με το Beatport.

Για το edit του στο dance anthem King of My Castle το remake του Keanu Silva, ο Don Diablo δήλωσε «Ξεκίνησα να παίζω μουσική όταν είχε βγει για πρώτη φορά η original version των Wamdue Project. Από τότε το θεωρώ ένα διαχρονικό classic trackπου ακούγεται ακόμα και σήμερα. Όταν ο Keanu μου έστειλε το πρώτο του demo για το remake του K.O.M.C. ενθουσιάστηκα και το τέσταρα σε ένα από τα sets μου. Αυτό μου έδωσε αμέσως πολλές δημιουργικές ιδέες για αυτό και άρχισα να δουλεύω μια νέαversion στο studio μου. Καταλήξαμε να ανταλλάσσουμε αρκετές εκδόσεις και τελικά καταλήξαμε σε αυτή που τεστάραμε περισσότερο και συμφωνήσαμε και οι δύο ότι μας αρέσει περισσότερο. Από εκείνη την ημέρα έχει γίνει το track που μου ζητάνε περισσότερο στα sets μου και είμαστε ενθουσιασμένοι που το μοιραζόμαστε με τον κόσμο».

Το “King Of My Castle” γνωρίζει επιτυχία σε όλα τα clubs της Ευρώπης. Αυτή τη στιγμή είναι στο #85 του Shazam World και έχει πάνω από 500 χιλιάδες αναζητήσεις.


About the AuthorBack to Top ↑
  • Ακούστε μας ζωντανά

  • Super Διαγωνισμός

  • Audio Club Ioannou | Επαγγελματικά Ηχεία και Εξοπλισμός Ανδρέας Μπαρμπάτσης | Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις, Αυτομαστισμοί, Φωτοβολταϊκά / Γεννήτριες, Ηλεκτρολογικά Έργα, Έξυπνα Κτήρια, Βιομηχανικά

error: Content is protected !!