Μουσικά Νέα

Published on Μάιος 16th, 2019 | by Energy Radio 94.2

Mario Fresh – Solo // Το νέο single του ανερχόμενου Pop Star

Ο Mario Fresh μας παρουσιάζει το νέο του single Solo και το superhot video clip του, το οποίο γυρίστηκε στην Δομινικανή Δημοκρατία. Το τραγούδι το έγραψε ο ίδιος ο Mario Fresh μαζί με τους διάσημους δημιουργούς Alex Velea και Rashid.

 

«Είναι ένα ευαίσθητο τραγούδι και πολλοί άνθρωποι συσχετίζονται με τους στίχους. Δουλέψαμε πολλούς μήνες στο studio και είμαστε χαρούμενοι που επιτέλους κυκλοφορεί. Το “Solo” είναι το πρώτο track από μια σειρά τραγουδιών τα οποία θα έχουνε μοναδικό beat και ρυθμό και αναμένεται να κυκλοφορήσουν την επόμενη περίοδο», είπε ο Mario Fresh σχετικά με το πρόσφατο single του, το οποίο έγινε παραγωγή στα #GoldenBoySociety Studios.

 

Γεμάτο με εξωτικά τοπία και πολύ ήλιο, το videο είναι σε σκηνοθεσία του Alex Ceausu. «Είχαμε την ευκαιρία να το γυρίσουμε στη Δομινικανή Δημοκρατία σε ένα εξαιρετικό σκηνικό. Για αυτό το video δούλεψα με τον Alex Ceausu, ο οποίος είναι επαγγελματίας», δήλωσε ο Mario Fresh.

 

Ο Mario Fresh έφυγε πρόσφατα από το Show “Exatlon”, ένας πολύ γνωστός τηλεοπτικός διαγωνισμός στη χώρα του, μετά από 10 εβδομάδες έντονου ανταγωνισμού. Το 2018 ο Mario Fresh κυκλοφόρησε το “Bad Booty” με τον LLP. Ο ανερχόμενος pop star έχει αρκετά μουσικά βραβεία και κυκλοφορίες με εκατομμύρια YouTube views στο ενεργητικό του.


About the AuthorBack to Top ↑
  • Ακούστε μας ζωντανά

  • Super Διαγωνισμός

  • Audio Club Ioannou | Επαγγελματικά Ηχεία και Εξοπλισμός Ανδρέας Μπαρμπάτσης | Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις, Αυτομαστισμοί, Φωτοβολταϊκά / Γεννήτριες, Ηλεκτρολογικά Έργα, Έξυπνα Κτήρια, Βιομηχανικά

error: Content is protected !!