Προτάσεις

Published on Οκτώβριος 7th, 2019 | by Energy Radio 94.2

Μαθαίνουμε να χειριζόμαστε την ιστοσελίδα μας

Η νέα εποχή μας έχει επιβάλλει και τις νέες τεχνολογίες. Εδώ και πάρα πολλά χρόνια, δεν νοείται να υπάρχει κάποιο κατάστημα ή κάποια επιχείρηση χωρίς το ηλεκτρονικό της αποτύπωμα, χωρίς μια ιστοσελίδα απ’ όπου αντλούμε πληροφορίες για την ιστορία και το ξεκίνημα της εκάστοτε επιχείρησης, για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει, καθώς και λεπτομέρειες για το πού υπάρχει το φυσικό κατάστημα.

Επομένως, μετά την κατασκευή ιστοσελίδων από την NetKing.gr, καλό είναι να εκπαιδευτούμε στο πώς λειτουργεί μια ιστοσελίδα και πώς μπορούμε εμείς από μόνοι μας να την αναπτύξουμε και να την ανανεώνουμε όποτε κρίνουμε απαραίτητο.

Βεβαίως, υπάρχει και η λύση να ορίσουμε κάποιον άλλον, εξωτερικό συνεργάτη, να αναλάβει το κομμάτι αυτό της ανάπτυξης της ιστοσελίδας της επιχείρησής μας, όμως και πάλι είναι σημαντικό κι εμείς οι ίδιοι να μάθουμε πώς λειτουργεί ο ψηφιακός κόσμος.

Γιατί είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πώς λειτουργεί μια ιστοσελίδα;

  • Κατ’ αρχάς, μαθαίνοντας να δουλεύουμε την ιστοσελίδα της επιχείρησής μας μειώνουμε τα έξοδά μας, αφού δεν χρειαζόμαστε έναν επιπλέον υπάλληλο ή κάποιον εξωτερικό συνεργάτη για να αναλάβει την ενημέρωση της ιστοσελίδας μας.
  • Επιπλέον, εφόσον διαθέτουμε μια επιχείρηση είναι σημαντικό να έχουμε εικόνα για το πώς λειτουργεί το κάθε τμήμα της. Δηλαδή, ακόμη κι αν έχουμε κάποιον υπάλληλο που θα ασχοληθεί με την ιστοσελίδα και το marketing της επιχείρησης, καλό είναι κι εμείς οι ίδιοι να γνωρίζουμε τις διαδικασίες αυτές.
  • Ακόμη, γνωρίζοντας κι εμείς οι ίδιοι πώς μπορούμε να διαχειριστούμε την ιστοσελίδα της επιχείρησής μας, μπορούμε εύκολα να κάνουμε όποιες αλλαγές επιθυμούμε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας χωρίς να χρειάζεται να επικοινωνήσουμε με τους συνεργάτες μας.
  • Τέλος, είναι γενικότερα σημαντικό, από τη στιγμή που έχουμε μια δική μας εταιρεία να ενημερωνόμαστε για το πώς εξελίσσονται οι νέες τεχνολογίες, ώστε να αναβαθμίζουμε την ιστοσελίδα μας και να την κάνουμε ολοένα και πιο εύχρηστη και σύγχρονη, αυξάνοντας έτσι τις επισκέψεις.

Πώς εκπαιδευόμαστε στην διαχείριση ιστοσελίδων;

Μετά την κατασκευή ιστοσελίδων από την NetKing.gr, μπορούμε να ζητήσουμε να μας εκπαιδεύσουν, ώστε να μάθουμε να διαχειριζόμαστε την ιστοσελίδα της επιχείρησής μας.

Μετά την εκπαίδευση που θα λάβουμε, θα είμαστε ικανοί όχι μόνο να ενημερώνουμε την ιστοσελίδα μας με τα νέα προϊόντα, τις υπηρεσίες μας ή με τα νέα της επιχείρησής μας, αλλά πολύ περισσότερο, θα μπορούμε εύκολα να διαμορφώνουμε το στυλ της σελίδας δίνοντας έτσι ένα πιο προσωπικό ύφος, να την προωθούμε στα διάφορα socialmedia, όπως στο Facebook και το Instagram, αφού οι ιστοσελίδες είναι συνδεδεμένες με αυτά, και, φυσικά, θα είναι εύκολο να παρακολουθούμε τις επισκέψεις που πραγματοποιούνται σε αυτή και ποια προϊόντα ή υπηρεσίες βλέπουν πιο συχνά οι δυνητικοί μας πελάτες, ώστε να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα στοιχεία για να βελτιώσουμε το marketing μας.

Tags: , , , ,


About the Author

Δραστήριος, μοδάτος ενημερωμένος και... πολύ μουσικός τύπος!Back to Top ↑
  • Ακούστε μας ζωντανά

  • Super Διαγωνισμός


  •