Μουσικά Νέα

Published on Φεβρουάριος 12th, 2019 | by Energy Radio 94.2

Michel Young – Come Over // Ανακαλύψτε τον Charlie Puth της Σουηδίας!

MICHEL YOUNG “COME OVER”
Ανακαλύψτε τον Charlie Puth της Σουηδίας!

Η Panik Records περήφανα παρουσιάζει το Come Over του Michel Young – γεννημένος το 1993 με Γαλλικές και Φιλανδικές ρίζες αλλά τώρα ζει στην Σουηδία.

Αυτή την περίοδο δουλεύει με τον Jonas von der Burg, παραγωγό και τραγουδοποιό μεγάλων παγκόσμιων επιτυχιών και με τους Niclas von der Burg και Anoo Bhagavan – η ομάδα πίσω από τα smash hit των September Cry For You και Satellites. Ο Michelμπορεί να περιγραφεί με πολλούς τρόπους – μοναδικός, ταλαντούχος και χαρισματικός. Ωστόσο, υπάρχει μια λέξη που τα συνδέει όλα μαζί: Ο Michel Young είναι αληθινός. Ελάχιστοι καλλιτέχνες τραγουδάνε τόσο ειλικρινά, ο Michel το κάνει με τον σωστό τρόπο, συνδυάζοντας την τέχνη, την ιστορία και το τραγούδι σε τέλεια ομοιότητα.

Ο τελευταίος χρόνος ήταν γεμάτος επιτυχίες. Οι κυκλοφορίες του Talk Talk και “ComeOver” μπήκαν σε playlists σημαντικών ραδιοφώνων, διεθνών DJs και ήταν σε heavy rotationστη Σκανδιναβία.  Οι προηγούμενες κυκλοφορίες του Nobodys Holy featTherese και τοEP Talk Talk” πήραν εξαιρετικές κριτικές. Τώρα είναι ο καιρός για το επόμενο καταπληκτικό τραγούδι του “Come Over”, το οποίο έγραψαν οι Jonas von der BurgNiclas von der Burg,AnooMichel YoungP Sarin και R Wellerfors. Την παραγωγή έχει κάνει ο Baron B και ταremixes οι πολύ γνωστοί StoneBridge όπως επίσης ο ανερχόμενος παραγωγός Damien Hall.


About the AuthorBack to Top ↑
  • Ακούστε μας ζωντανά

  • Super Διαγωνισμός

  • Audio Club Ioannou | Επαγγελματικά Ηχεία και Εξοπλισμός Ανδρέας Μπαρμπάτσης | Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις, Αυτομαστισμοί, Φωτοβολταϊκά / Γεννήτριες, Ηλεκτρολογικά Έργα, Έξυπνα Κτήρια, Βιομηχανικά

error: Content is protected !!