Μουσικά Νέα

Published on Σεπτέμβριος 14th, 2018 | by Energy Radio 94.2

Music Dream Festival

Το 5ο Music Dream Festival θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι , με ώρα έναρξης 20:00. Πρόκειται για μια διοργάνωση του Μουσικού Εργαστηρίου « Η Οδός Ονείρων» του Μαέστρου κ. Γιάννη Γαβρά που φέτος έχει στόχο τη στήριξη και προώθηση του έργου του Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού «Η Κιβωτός του Κόσμου».

 

Το Music Dream Festival είναι ένας ετήσιος, σύγχρονος πολιτιστικός θεσμός που μετρά πλέον χιλιάδες φίλους και χαίρει εκτίμησης τόσο για την αισθητική του όσο και για την καλλιτεχνική του αρτιότητα. Διοργανώνεται από το μουσικό εργαστήρι «Η Οδός Ονείρων» του καθηγητή και μαέστρου κ. Γιάννη Γαβρά. Σκοπός αυτής της διοργάνωσης είναι να προκληθεί το ενδιαφέρον και η ευαισθησία των συμπολιτών μας για τις προσπάθειες ποιοτικής αναβάθμισης των συνθηκών ζωής παιδιών που χρήζουν κοινωνικής αρωγής, προστασίας  και φροντίδας. Όλη η παραγωγή, από την αρχή ως το τέλος, στηρίζεται πάντα στην εθελοντική δράση των φίλων του μουσικού εργαστηρίου «Η Οδός Ονείρων» και της Ορχήστρας των Ονείρων.

 

Πολύ σημαντική επίσης είναι η βοήθεια και η στήριξη που υπάρχει πάντα από τους φίλους της μουσικής (επαγγελματίες και μη) και από τους συνανθρώπους μας που πιστεύουν ότι με τη στήριξη και την αλληλεγγύη στα παιδιά, χτίζουμε ένα καλύτερο αύριο γι’ αυτά. Η είσοδος στο Music Dream Festival ήταν εξ αρχής ελεύθερη θέλοντας να δείξουμε και να διαδώσουμε την έννοια του εθελοντισμού με σύνθημα μας «μια συναυλία από τα παιδιά για τα ΠΑΙΔΙΑ».

 

Όσοι παρακολουθήσουν το φετινό, 5ο Music Dream Festival, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το μουσικό αφιέρωμα στον μεγάλο μας Στέλιο Καζαντζίδη από την «Ορχήστρα Των Ονείρων» του Μαέστρου κ. Γιάννη Γαβρά και την Παιδική Χορωδία της Ορχήστρας, καθώς και από τους ερμηνευτές Θέμη Αδαμαντίδη, Μαρία Ραφαέλα, Κυριαζή Παπαλούδη και Θοδωρή Κυριακόπουλο! Τα τραγούδια θα είναι διασκευασμένα και ενορχηστρωμένα από τον κ.Γιάννη Γαβρά, πάντα με προσέγγιση που δείχνει σεβασμό στις αρχικές δημιουργίες.

 

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, ενώ στο χώρο θα συγκεντρώνονται τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Στο χώρο του θεάτρου θα υπάρχει BAZAAR με προϊόντα που έχουν δημιουργήσει οι εθελοντές του οργανισμού. Επίσης θα είναι διαθέσιμος ο πενταψήφιος αριθμός 19828 για τους συμπολίτες μας που έχουν τη δυνατότητα κάνοντας μια κλήση ή στέλνοντας ένα SMS να στηρίξουν την Κιβωτό του Κόσμου.


About the Author

Δραστήριος, μοδάτος ενημερωμένος και... πολύ μουσικός τύπος!Back to Top ↑
  • Ακούστε μας ζωντανά

  • Super Διαγωνισμός

  • Audio Club Ioannou | Επαγγελματικά Ηχεία και Εξοπλισμός Ανδρέας Μπαρμπάτσης | Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις, Αυτομαστισμοί, Φωτοβολταϊκά / Γεννήτριες, Ηλεκτρολογικά Έργα, Έξυπνα Κτήρια, Βιομηχανικά

error: Content is protected !!