Μουσικά Νέα

Published on Δεκέμβριος 5th, 2018 | by Energy Radio 94.2

Νέο Single: Mark Ronson & Miley Cyrus – Nothing Breaks Like A Heart

 

Δείτε την Live εμφάνιση του Mark Ronson και της Miley στο SNL:

Ο Mark Ronson παρουσιάζει τη συνεργασία του με τη Miley Cyrus στο νέο single “Nothing Breaks Like A Heart”, που κυκλοφορεί από τη Sony Music και αποτελεί το πρώτο δείγμα από το πέμπτο άλμπουμ του.

Ο 43χρονος μουσικός παραγωγός είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους μουσικούς στη σύγχρονη pop κουλτούρα της Βρετανίας και διαθέτει στη συλλογή του πέντε βραβεία Grammy και δύο BRIT Awards.

Έχει συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα της μουσικής βιομηχανίας όπως Amy WinehousePaul McCartney, Adele, Lady Gaga, Robbie Williams, Christina Aguilera, Bruno Mars και πολλούς άλλους.

Φέτος, o Mark Ronson σχημάτισε μαζί με τον Diplo το supergroup των Silk City, ορμώμενοι από την κοινή αγάπη που μοιράζονται για την disco και τη house μουσική των ‘90s.

Η τελευταία κυκλοφορία των Silk City είναι το “Electricity” σε συνεργασία με την Dua Lipa.

Η Miley Cyrus δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Προερχόμενη από μία κατεξοχήν μουσική οικογένεια, βρίσκεται στη βιομηχανία του θεάματος από μικρή ηλικία.

Μετά την ενηλικίωσή της, η Miley Cyrus αποτίναξε την αθωότητα της έφηβης μαθήτριας που υποδυόταν τηλεοπτικά και πέρασε σε κόντρα ρόλο. Δοκίμασε τα όρια, προκάλεσε και συζητήθηκε όσο κανείς άλλος καλλιτέχνης της γενιάς της.

Η συνεργασία με τον Mark Ronson στο “Nothing Breaks Like A Heart” σηματοδοτεί την επάνοδο της γνώριμης Miley Cyrus και της προκλητικής εικόνας της, όπως αποδεικνύεται στο video του τραγουδιού, αλλά με τη συνοδεία ενός ήχου που συνδυάζει την disco με τις country ρίζες της.

Το video clip του “Nothing Breaks Like A Heart” γυρίστηκε στο Κίεβο της Ουκρανίας και επικεντρώνεται σε μία επεισοδιακή καταδίωξη.


About the AuthorBack to Top ↑
  • Ακούστε μας ζωντανά

  • Super Διαγωνισμός

  • Audio Club Ioannou | Επαγγελματικά Ηχεία και Εξοπλισμός Ανδρέας Μπαρμπάτσης | Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις, Αυτομαστισμοί, Φωτοβολταϊκά / Γεννήτριες, Ηλεκτρολογικά Έργα, Έξυπνα Κτήρια, Βιομηχανικά

error: Content is protected !!