Μουσικά Νέα

Published on Φεβρουάριος 13th, 2019 | by Energy Radio 94.2

ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ & MUSIC VIDEO: ALCATRASH – «ΣΑ ΝΑ Σ’ ΑΓΑΠΑΩ»

ALCATRASH – «ΣΑ ΝΑ Σ’ ΑΓΑΠΑΩ»
ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ & MUSIC VIDEO

Η ταλαντούχα μπάντα σε μία δυναμική ερωτική μπαλάντα!

Οι Alcatrash, η ταλαντούχα και κεφάτη μπάντα που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, επιστρέφει δισκογραφικά και παρουσιάζει το «Σα Να Σ’ Αγαπάω», που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Records!

Ο Πέτρος Πυλαρινός, ο Σταύρος Κωστής, ο Ανδρέας Βούλγαρης και ο Κωνσταντίνος Παπασπυρόπουλος, εκτός από τις εμφανίσεις τους ανά την Ελλάδα και την επί σκηνής συνεργασία τους με τον Γιώργο Μαζωνάκη, την Άντζελα Δημητρίου και τον Νίκο Κουρκούλη, ξεσηκώνουν κάθε μεσημέρι το τηλεοπτικό κοινό, μέσα από την εκπομπή «Για Την Παρέα» του Νίκου Μουτσινά. Μάλιστα, οι μουσικές παρεμβάσεις τους κάνουν το σατιρικό κομμάτι της «Χρυσής Τηλεόρασης» ακόμα πιο απολαυστικό.

Με το «Σα Να Σ’ Αγαπάω», που έρχεται μετά το groovy καλοκαιρινό anthem «Έχω Ξεχάσει Τι Πίνω», οι Alcatrash «ξεδιπλώνουν» την πιο ερμηνευτική τους πλευρά, μέσα από μία δυναμική ερωτική μπαλάντα.

Τη μουσική και τους στίχους υπογράφει ο Πέτρος Πυλαρινός, ενώ τη σκηνοθεσία του video, που περιγράφει ατμοσφαιρικά τις όμορφες στιγμές και το φινάλε μία σχέσης, ανέλαβε ο Yiannis Mpoutsis.


About the AuthorBack to Top ↑
  • Ακούστε μας ζωντανά

  • Super Διαγωνισμός

  • Audio Club Ioannou | Επαγγελματικά Ηχεία και Εξοπλισμός Ανδρέας Μπαρμπάτσης | Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις, Αυτομαστισμοί, Φωτοβολταϊκά / Γεννήτριες, Ηλεκτρολογικά Έργα, Έξυπνα Κτήρια, Βιομηχανικά

error: Content is protected !!