Μουσικά Νέα

Published on Δεκέμβριος 6th, 2018 | by Energy Radio 94.2

ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ & MUSIC VIDEO: DJ POLIQUE feat. THE CHAZE “DANCER”

DJ POLIQUE featTHE CHAZE DANCER” | ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ & MUSICVIDEO
H Panik Records παρουσιάζει το νέο hit του κορυφαίου Urban DJ της Γερμανίας!
Η Panik Records παρουσιάζει στο κοινό Ελλάδας και Κύπρου τον πιο ξεσηκωτικό club «ύμνο» που δημιούργησε ο κορυφαίος Γερμανός Urban DJ και παραγωγός DJ Polique, με τίτλο Dancer! Η πολύ όμορφη φωνή του TheChaze, τον οποίο γνώρισε ο DJ Polique σε studio στο Los Angeles πριν λίγο καιρό, έδωσε στο τραγούδι μια άλλη διάσταση και έκανε το “Dancer” μια από τις πιο αγαπημένες επιλογές των DJs.
Ο DJ Polique ξεκίνησε την καριέρα του από έναν ραδιοφωνικό σταθμό της Βαυαρίας και τα clubs της πόλης και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, η μουσική του ξεπέρασε τα σύνορα της χώρας του. Το single του DontWanna Go Home έμεινε στο #1 του Shazam σε Ελλάδα και Τουρκία για αρκετές εβδομάδες. Το τραγούδι έχει πάνω από 30 εκατομμύρια YouTube views και ανέβηκε στις υψηλότερες θέσεις των iTunes και Radio Chartsσε πάνω από 15 χώρες.
Ο DJ Polique ξέρει πως να προσεγγίζει τον κόσμο με την μουσική του. Με ένα γεμάτο χρονοδιάγραμμα που περιλαμβάνει video shoots στο Miami και την Ibiza, studio sessions στο Los Angeles και την Γερμανία και live shows σε Αθήνα, Orlando, Τουρκία και Ισπανία, ο κορυφαίος DJ σπάνια βρίσκεται στη πατρίδα του. Έχει συνεργαστεί με τους Snoop Dogg, Tyga, Mario Winans, Mohombi, Pachanga, Goldie και πολλούς άλλους.
Το πρόσφατο anthem του “Dancer” είναι ακόμα μια εξαιρετική παραγωγή. Η γεμάτη ενέργεια μουσική του τραγουδιού, που συνδυάζει υπέροχες μελωδίες και καταπληκτικά φωνητικά, ξεσηκώνει από την πρώτη στιγμή.


About the AuthorBack to Top ↑
  • Ακούστε μας ζωντανά

  • Super Διαγωνισμός

  • Audio Club Ioannou | Επαγγελματικά Ηχεία και Εξοπλισμός Ανδρέας Μπαρμπάτσης | Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις, Αυτομαστισμοί, Φωτοβολταϊκά / Γεννήτριες, Ηλεκτρολογικά Έργα, Έξυπνα Κτήρια, Βιομηχανικά

error: Content is protected !!