Μουσικά Νέα

Published on Ιανουάριος 7th, 2019 | by Energy Radio 94.2

REC «Είμαι Παντού» Πρώτη Μετάδοση!!!

 

Το 2019 είναι εδώ και μαζί του φέρνει την πρώτη μας σούπερ αποκλειστικότητα!!Η ολοκαίνουργια επιτυχία των REC με τίτλο «Είμαι Παντού» έρχεται σε πρώτη μετάδοση στο αγαπημένο ραδιόφωνο της πόλης Energy 94.2!!!! Συντονιστείτε και ακούστε το πρώτοι!!!

Το 2019 είναι εδώ και μαζί του φέρνει την ολοκαίνουργια επιτυχία των REC με υπογραφή – έκπληξη!
Οι REC «Είναι Παντού» και βάζουν φωτιά στα charts με το πιο δυναμικά ερωτικό single!
Το Νο1 Urban Pop group της Ελλάδας πιο ώριμο μουσικά από ποτέ τολμά να πειραματιστεί με τον ήχο του χαρίζοντας μας την πιο ανατρεπτική μουσικά πρόταση της χρονιάς. Τίτλος της; «Είμαι Παντού». Και πράγματι, οι REC είναι παντού. Την ώρα που η άκρως επιτυχημένη τους χειμερινή περιοδεία συνεχίζεται, ο Mr. REC Aris Rec Loumakis με την Ξένια και τον MIKE έβαλαν στοίχημα να αποδείξουν πως και το 2019 θα είναι η χρονιά τους! Το νέο τους single σε μουσική και στίχους του Λευτέρη Κιντάτου θα προκαλέσει αίσθηση και θα το ακούς «Παντού». Μετά τα singles «Όσα Νιώθω», «Στη δική μου αγκαλιά» και «Λιώμα» που χάρισε στον Κωνσταντίνου Αργυρό, ο δημιουργός συνεργάζεται με το ανατρεπτικότερο ελληνικό συγκρότημα σε ένα δυναμικά ερωτικό single που μοιάζει να είναι ένα βήμα μπροστά από τα κομμάτια του είδους του. Εκεί που ο έρωτας συναντά τον δυναμισμό. Εκεί που η συγχώρεση δεν έχει θέση. Εκεί που η μουσική γίνεται ένα με το συναίσθημα. Εκεί ακριβώς θα βρεις τους REC… Το νέο single των REC κυκλοφορεί από την δισκογραφική εταιρεία Heaven Music!!!


About the AuthorBack to Top ↑
  • Ακούστε μας ζωντανά

  • Super Διαγωνισμός

  • Audio Club Ioannou | Επαγγελματικά Ηχεία και Εξοπλισμός Ανδρέας Μπαρμπάτσης | Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις, Αυτομαστισμοί, Φωτοβολταϊκά / Γεννήτριες, Ηλεκτρολογικά Έργα, Έξυπνα Κτήρια, Βιομηχανικά

error: Content is protected !!