Νέα

Published on Μάρτιος 15th, 2019 | by Energy Radio 94.2

TEASER «ON AIR TV BY AMIGOS» 19-03-19 ΣΑΚΗΣ ΜΠΟΥΣΔΟΥΝΗΣ – ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ!!!

Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΥΤΗ ΕΙNAI ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΧΤΗ ΘΑΝΑΣΗ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ!!! Σακης Μπουσδουνης ΚΑΙ …ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Κωστας Σπυροπουλος

ΕΙΝΑΙ «ON AIR» ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!! Η εκπομπή αυτή γίνεται στα πλαισια του 1ου φεστιβάλ Θεάτρου Σκιών προς τιμήν του τελευταίου, μεγάλου καραγκιοζοπαίχτη Θανάση Σπυρόπουλου για τα 60 χρόνια προσφοράς του στο θέατρο σκιών, όπου θα πραγματοποιηθεί στο θεατράκι του στο Γαλάτσι και τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό!!!! Η εκπομπή μας έχει ετοιμάσει ένα special αφιέρωμα από την 60χρονη πορεία του στο θέατρο σκιών!!!

Θα δούμε σπάνιο ντουκουμέντο από παράστασή του πριν πολλά χρόνια…

Θα μας μιλήσει για την μακρόχρονη διαδρομή του, για τους νέους καραγκιοζοπαίχτες, για τον γιο του Κώστα, για τον πόλέμο που δέχτηκε και δέχεται από κάποιους, για τα καινούρια του έργα, για τα δυό του θεατράκια, για τα βιβλία του, για για για…. Περισσότερα επί της οθόνης όπου μαζί μας είναι on air και ο γιος του, Κώστας….

Η εκπομπή μας στηρίζει αυτή την προσπάθεια έτσι ώστε να γεμίσουμε και τις 4 μέρες το θεατράκι και όλοι μας να βοηθήσουμε με τον τρόπο μας την Χριστίνα που έχει τόσο μεγάλη ανάγκη. Μπράβο και στον Δήμο Γαλατσίου που είναι δίπλα σε αυτή την προσπάθεια!!!!

Επίσης ένα μεγάλο μπράβο για την ευαισθησία και το μεγαλείο ψυχής του Θανάση και του Κώστα Σπυρόπουλου.


About the AuthorBack to Top ↑