Προτάσεις

Published on Αύγουστος 2nd, 2019 | by Energy Radio 94.2

Το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού θέτει υπό την αιγίδα του και το 11ο PICK

 

Υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού τίθεται και η φετινή διοργάνωση του PATRAS INTERNATIONAL CIRCUIT for KARΤ.

Με την ενεργό στήριξη της, η Ελληνική Πολιτεία αναγνωρίζει και ενισχύει εμπράκτως έναν πετυχημένο θεσμό με πολλαπλά αναπτυξιακά οφέλη, ο οποίος μάλιστα συμπληρώνει φέτος έντεκα χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας ως το μεγαλύτερο και μαζικότερο γεγονός στο είδος του στη χώρα.

Παράλληλα, υποδηλώνει τη συνεχώς διευρυνόμενη απήχηση του PICK Patras, σε συνδυασμό με τις αναπτυξιακές προοπτικές που ανοίγει για την αχαϊκή πρωτεύουσα και την ευρύτερη περιοχή της, αλλά κατ’ επέκταση και για τη χώρα μας.

Είναι προφανές ότι με τη στήριξη της Πολιτείας ανεβαίνει επιπλέον ο πήχης και από αγωνιστικής πλευράς, καθώς αναμένονται ακόμη περισσότερες και σπουδαιότερες συμμετοχές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ επιβραβεύονται και οι προσπάθειες όλων των συμμετεχόντων, οι οποίοι αποκτούν περισσότερα κίνητρα για σπουδαίες επιδόσεις στο πλαίσιο του υγιούς ανταγωνισμού.

*Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις επίσημες σελίδες της διοργάνωσης

Το επίσημο site του PICK

http://www.pickpatras.gr/

Η επίσημη σελίδα στο facebook του PICK

https://www.facebook.com/pages/PICK-PATRAS/225695184137545?fref=ts

Το youtube channel του PICK:

http://www.youtube.com/user/PickPatras?feature=watch


About the AuthorBack to Top ↑
  • Ακούστε μας ζωντανά

  • Super Διαγωνισμός

  • Audio Club Ioannou | Επαγγελματικά Ηχεία και Εξοπλισμός Ανδρέας Μπαρμπάτσης | Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις, Αυτομαστισμοί, Φωτοβολταϊκά / Γεννήτριες, Ηλεκτρολογικά Έργα, Έξυπνα Κτήρια, Βιομηχανικά

error: Content is protected !!