Νέα

Published on Φεβρουάριος 20th, 2019 | by Energy Radio 94.2

Ανακαλύψτε την Luca Vasta | Ακούστε το νέο της single “Oblivion”

LUCA VASTA OBLIVION
Ανακαλύψτε την Luca Vasta | Ακούστε το νέο της single Oblivion

Η Ιταλό-Γερμανίδα, τραγουδίστρια – τραγουδοποιός, Luca Vasta, ζει στο Βερολίνο. Μεγάλωσε στην Γερμανία και την Σικελία και έχει άλλα 3 αδέρφια.

Το debut album της Alba κυκλοφόρησε το 2014 στην Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία. Το πρώτο singleCut My Hair έγινε γρήγορα radio hit και επιλέχθηκε για το τραγούδι της διαφήμισης ενός πολύ γνωστού Γερμανικού soda drink. Η Luca Vasta χαρακτηρίστηκε ως iTunes Newcomer 2014.

Πριν από την κυκλοφορία του πρώτου της album, η Luca Vasta ήταν γνωστή ως παρουσιάστρια για τοVIVA/MTV Germany όπου και παρουσίαζε διάφορα shows όπως τα VIVA LiveTop100 κα. Είναι κυρίως γνωστή για τη δική της τηλεοπτική εκπομπή “VASTA TV” (2009-2012). Το 2013 η Luca Vasta ήταν επίσης μέλος της κριτικής επιτροπής για το Γερμανικό TV Show Dein Song” (Sing Your Song).

Η Luca Vasta άρχισε να τραγουδάει από μικρή ηλικία. Ο Ιταλός πατέρας της, της έμαθε την Ιταλική μουσική και μαζί έκαναν συχνά sessions στο σαλόνι. Κάπως έτσι γεννήθηκε το πάθος της για τη μουσική όπου κρατάει μέχρι σήμερα.

Το 2017 είχε την ιδέα ενός album εμπνευσμένο από παλιά Ιταλικά τραγούδια. Σε συνεργασία με τον βραβευμένο Γερμανό παραγωγό Philipp Steinke (αρκετά πλατινένια albums στο ενεργητικό του για καλλιτέχνες όπως Robbie WilliamsEarth Wind & FireBoy κα) άρχισε να γράφει για το δεύτερο album της, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.  Το album περιλαμβάνει Αγγλικά και Ιταλικά τραγούδια. Μέρος του album έχει ηχογραφηθεί με ένα κουαρτέτο εγχόρδων στην Ιταλία το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Το πρώτο single του album έχει τον τίτλο Oblivion. Το τραγούδι είναι ένα μείγμα λαμπερής Ιταλικής popπερασμένων δεκαετιών με την παγκόσμια pop μουσική του σήμερα. Παιχνιδιάρικα μαντολίνα και μπάσο συναντούν τα τύμπανα. Η Luca Vasta τραγουδάει για μια νέα αρχή στα Αγγλικά και στα Ιταλικά. Ακούγεται σαν Dolce Vita από το Βερολίνο. Ο δικός της ξεχωριστός ήχος είναι κάτι που έλειπε εδώ και πολύ καιρό από την Pop μουσική.


About the AuthorBack to Top ↑
  • Ακούστε μας ζωντανά

  • Super Διαγωνισμός