Προτάσεις

Published on Δεκέμβριος 18th, 2020 | by Energy Radio 94.2

Ανθρώπινη Αγκαλιά

Ονομάζομαι Νικήτας Πριμηκύρης είμαι παρουσιαστής ταξιδιωτικής εκπομπής που παίζεται στο ΤΡΤ και μαζί με τον συνεργάτη μου Μιχάλη Παπαδόπουλο ξεκινήσαμε μια δράση αλληλεγγύης για τις 350 καταγεγραμμένες οικογένειες της πόλης μας, οι όποιες αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της έλλειψης τροφίμων. Η δράση αύτη έχει σκοπό να μαζέψει τρόφιμα και γενικά είδη πρώτης ανάγκης για τις οικογένειες αυτές !!

Την όλη Προσπάθεια στηρίζουν οι κ.κ.: Σωτήρης Βούλγαρης Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολίτικης και Εκπαιδευτικών Δράσεων Ζώγα Διευθύντρια Πρόνοια και ο Θοδωρής υπεύθυνος του κοινωνικού παντοπωλείου Λάρισας !! Την Παραλαβή, Καταγραφή και Παράδοση των προϊόντα , την έχω αναλάβει προσωπικά.

Η δράση μας ολοκληρώνεται 22 Δεκεμβρίου 2020 με την παράδοση των τροφίμων στους συμπολίτες μας !! Τα τρόφιμα που θα χρειαστούμε είναι τα εξής : μακαρόνια , ρύζι , όσπρια , λάδι ,ζάχαρη ,αλάτι ,φρυγανιές , χυμός σάλτσας, κονσέρβες, γάλα συμπυκνωμένο!! Επίσης τα ειδή υγιεινής που χρειαζόμαστε είναι τα εξής : χαρτί υγείας , χαρτί κουζίνας , μάσκες , υγρά μαντηλάκια, σαμπουάν, αφρόλουτρα σφουγγάρια οδοντόβουρτσες και αντισηπτικά !!!

Για το σκοπό αυτό έχει δημιουργηθεί σελίδα στα social media: Facebook με το όνομα ‘’Ανθρώπινη Αγκαλιά’’ instagram ‘’@humanhug.gr’’ Συμμετέχουν στο βίντεο προώθησης της δράσης ο κ. Βούλγαρης, ο κ Πιπέρης και ο συνεργάτης μου Μιχάλης Παπαδόπουλος!!

Ελάτε όλοι μαζί ,να γίνουμε μια μεγάλη ανθρώπινη αγκαλιά για τους συμπολίτες μας. Μια αγκαλιά αρκεί!!!Μια Αγκαλιά από μακριά!!! Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη σας!

Σας ευχαριστούμε εκ των πρότερων για τον χρόνο που αφιερώσατε.

 

     
    


About the Author

Δραστήριος, μοδάτος ενημερωμένος και... πολύ μουσικός τύπος!Back to Top ↑
  • Ακούστε μας ζωντανά

  • Super Διαγωνισμός


  •