Μουσικά Νέα

Published on Ιανουάριος 16th, 2020 | by Energy Radio 94.2

Carine – «Falling» Ένα Φρέσκο Dance Single Με Επιρροές από Βαλκάνια!

Έχοντας ήδη κατακτήσει τα Βαλκάνια, η Carine κυκλοφορεί το “Falling”, ένα dance single με επιρροές από τις γειτονικές χώρες που συνοδεύεται από ένα μαγευτικό βίντεο κλιπ, σε σκηνοθεσία Alex Volintiru και το οποίο απεικονίζει ένα ταξίδι σε διάφορα μέρη του κόσμου όπως η Τυνησία και η Βουλγαρία. Για το τραγούδι η Carine συνεχίζει την συνεργασία της με τον DJ Sava και τους Nicoleta Gavrilita και Christian Tarcea.

«Στην αρχή υπήρχε μόνο το βιολί και από εκεί ξεκίνησαν όλα. Συνδυάσαμε την μελωδική γραμμή και τους στίχους 3 τραγουδιών που ήδη είχαμε. Μου αρέσει πολύ αυτό το track όχι μόνο επειδή πήρα μέρος στην δημιουργία του αλλά κι επειδή ο ήχος του με αντιπροσωπεύει απόλυτα. Το να τραγουδάς κάτι που σου αρέσει και σε αντιπροσωπεύει το αποκαλώ τέχνη», δήλωσε η Carine.

Τον Σεπτέμβριο του 2018 κυκλοφόρησε το “No Time”, ένα single με ένα μυστηριώδες βίντεο. Μετά την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε με την συνεργασία της με τον DJ Sava για το τραγούδι “Sea Lo Que Sea”, η καλλιτέχνιδα κυκλοφόρησε το track “Magique”.

Το προηγούμενο καλοκαίρι η Carine ανέβηκε στην σκηνή μπροστά σε χιλιάδες ανθρώπους στα ENMODA International Awards Night, ένα από τα πιο σημαντικά μουσικά φεστιβάλ στα Βαλκάνια. Έπειτα, παρουσίασε το “Ghost”, ένα τραγούδι σε σύνθεση Irina Rimes, DJ Sava και Alex Cotoi.

Το “FALLING” κυκλοφορεί από την Panik Records.


About the AuthorBack to Top ↑
  • Ακούστε μας ζωντανά

  • Super Διαγωνισμός


  •