Μουσικά Νέα

Published on Οκτώβριος 11th, 2019 | by Energy Radio 94.2

Céline Dion – «Lying Down» Νέο Τραγούδι το οποίο έχουν γράψει οι David Guetta & Sia

H Global Superstar, Celine Dion, μας παρουσίασε πρόσφατα 3 καινούρια τραγούδια από το πολύ αναμενόμενο επερχόμενο δίσκο της, “Courage”. To “Imperfections”, το “Lying Down” και το ομότιτλο του album είναι τα πρώτα tracks που κυκλοφόρησε και το καθένα αντιπροσωπεύει μία καινούρια καλλιτεχνική διεύθυνση για την Celine. Ένα mix από όμορφες μπαλάντες και up-tempo τραγουδιών, το “Courage” θα είναι το πρώτο αγγλόφωνο album της τραγουδίστριας μετά από 6 χρόνια και θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου. Το  pre-order/pre-save ξεκίνησε.

Το “Imperfections” μιλάει για την αυτοκριτική και είναι γραμμένο από τους Ari Leff, Michael Pollack, Nicholas Perloff-Giles, Dallas Koehlke (DallasK) και σε παραγωγή DallasK. To “Lying Forward” μας υπενθυμίζει πως πρέπει να αλλάζουμε τρόπο σκέψης και να προχωράμε και να προσπερνάμε δηλητηριώδεις σχέσεις και γράφτηκε από τους David Guetta, Giorgio Tuinfort και Sia Furler. Το τραγούδι με τον ομώνυμο τίτλο του album “Courage” είναι ένα κάλεσμα για δύναμη και αποφασιστικότητα όταν βρίσκεσαι στο χείλος μίας νέας δοκιμασίας και το έχουν γράψει οι Stephan Moccio, Erik Alcock και Liz Rodriguez. Στο album συμπεριλαμβάνεται και το θρυλικό “Flying On My Own” που είχε σηματοδοτήσει το επόμενο βήμα στην καριέρα της Celine Dion.

Με πάνω από 250 εκατομμύρια πωλήσεις σε όλο τον κόσμο, η Celine Dion είναι μία από τις πιο αναγνωρίσιμεςσεβαστές και επιτυχημένες performers στην ιστορία της pop μουσικής. Έχει κερδίσει βραβεία Grammyβραβεία Oscar7 American Music Awards20 JUNO Awards και 40 Felix AwardsΠαραμένει ως μία από τις τραγουδίστριες με τις περισσότερες πωλήσεις και παρέλαβε το Diamond award στα World Music Awards το 2004 όπου και αναγνωρίστηκε το status της ως η γυναίκα καλλιτέχνιδα με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών. Το 2016 τα Billboard Music Awards της έδωσαν το βραβείο “Lifetime Achievement Icon Award”.

Το “Lying Down” κυκλοφορεί από την Panik Records και την Sony Music. 


About the AuthorBack to Top ↑
  • Ακούστε μας ζωντανά

  • Super Διαγωνισμός


  •