Νέα

Published on Μάρτιος 13th, 2019 | by Energy Radio 94.2

Χρώμα – Duke ft. Λία Γιαρλέλη (Antibullying Be You OST)

O γνωστός ραπερ Duke και η φιναλίστ του The Voice Λία Γιαρλέλη, τραγουδούν για το «Be You».
Μία ομάδα από νέα, ευαισθητοποιημένα παιδιά, πραγματοποιεί κάτι που ήθελαν αρκετό καιρό κι αυτό είναι ένα τραγούδι κατά της σχολικής βίας (bullying), ώστε να αφυπνίσει όσο περισσότερο κόσμο μπορεί, πάνω σε ένα θέμα αρκετά λεπτό τα τελευταία χρόνια. «Χρώμα» είναι το επίσημο τραγούδι του κινήματος «Be You», στο οποίο τραγουδάει ο γνωστός ραπερ Duke (πρώην ραπερ για το συγκρότημα RadioAct, της Panik Records) και η πρώην παίκτρια φιναλιστ του The Voice, Λία Γιαρλέλη. Και οι δυο τους αποτελούν συντελεστές στη δημιουργία του τραγουδιού και δεν μπορούσε να υπάρχει άλλος, καλύτερος τρόπος συνεργασίας από αυτό το τραγούδι, που είναι για πολύ καλό σκοπό.
Η εθελοντική δράση «Be You» είναι ένα ανεξάρτητο, μη κερδοσκοπικό κίνημα. Η ίδρυση του κινήματος αυτού, αποτελεί καρπό ευαισθητοποίησης νέων κατά του σχολικού εκφοβισμού στα ελληνικά σχολεία και ο υπεύθυνος του συγκεκριμένου κινήματος είναι ο Jim Varounis, ο οποίος εδώ κι αρκετά χρόνια, προσπαθεί με κάθε μέσo να προωθήσει το συγκεκριμένο κίνημα, αλλά και να βοηθήσει παιδιά που το έχουν πραγματική ανάγκη.
Εμείς, αυτό που θέλουμε να τονίσουμε σε όσους διαβάσουν το συγκεκριμένο άρθρο, είναι είτε βιώνουν εκφοβισμό στο σχολείο, στο προσωπικό περιβάλλον τους, είτε γνωρίζουν κάτι που συμβαίνει σε τρίτους και πρέπει να ειπωθεί, να μη διστάσουν να μιλήσουν, γιατί με αυτό τον τρόπο μπορεί να σώσουν πολλές ζωές και να βοηθήσουν παιδιά ώστε να ζήσουν ελεύθερα κι όχι μέσα στο φόβο. Πρέπει να δεχόμαστε και να αγαπάμε τον συνάνθρωπο μας όπως είναι. Υπάρχουν οι υγιείς τρόποι για όλες τις αλλαγές που επιθυμούμε.
Οφείλουμε να τηρούμε τα τρία Α: Αναγνωρίζω, Αρνούμαι, Αντιδρώ στη βία στο σχολείο!


About the AuthorBack to Top ↑
  • Ακούστε μας ζωντανά

  • Super Διαγωνισμός