Μουσικά Νέα

Published on Σεπτέμβριος 13th, 2019 | by Energy Radio 94.2

James Arthur & Ty Dolla $ign feat. Shotty Horroh – Treehouse Αυτό είναι το Πρώτο Single μέσα από το νέο του Album

Στο single συμμετέχει ο Αμερικανός superstar Ty Dolla $ign και ο ανερχόμενος Βρετανός Shotty Horroh. Το πιάνο και τα beats του single παραπέμπουν σε retro hip hop ήχους και το τραγούδι μιλάει για την επιβίωση και την αποδοχή ότι μερικές μέρες “its okay not to be okay”, γιατί σημασία έχει τι έρχεται μετά.

Ο James Arthur δήλωσε: «To Treehouse είναι ένα τραγούδι για την εσωτερική άφεση – να βρίσκεις το safe place σου, ένα “άσυλο” που εκεί θα μπορείς να ξεφύγεις από τα προβλήματά σου. Το συναίσθημα είναι ότι “its okay not to be okay”, απλά ηρέμησε και πήγαινε στο happy place σου. Στο track συμμετέχουν 2 εξαιρετικοί καλλιτέχνες ο Shotty Horroh και ο Ty Dolla $ign και ο καθένας μιλάει για το τι σημαίνει το Treehouse γι’ αυτούς. Θέλω να ενθαρρύνω του ανθρώπους να βρουν ένα άσυλο, που να μπορούν να κάτσουν και να ηρεμήσουν. Ο στίχος “I dont know why you dont ask for help” θα μπορούσε να απευθύνεται μόνο σε μένα, αλλά όλοι νιώθουν καμία φορά πως η ζωή γίνεται φορτική. Αυτό το μήνυμα θέλω να μοιραστώ. Δεν είναι απλά ένα προσωπικό τραγούδι. Είναι ένα τραγούδι χωρίς αποκλεισμούς που αναφέρεται σε όλους».

Ο James θα κυκλοφορήσει το τρίτο του album YOU στις 18 Οκτωβρίου και θα συμπεριλαμβάνει τα hit singles Naked”, “Falling Like The Stars και Empty Space μαζί με καινούρια τραγούδια και συμμετοχές από καλλιτέχνες όπως ο Travis Baker (Blink 182) και ο Adam Lazzara από τους “Taking Back Sunday”. Το preorder του album έχει ξεκινήσει! Ο δίσκος με τα 15 τραγούδια βρίσκει τον global star στην πιο δυνατή και πιο υποσχόμενη φάση της καριέρας του με δυνατούς στίχους, μία πληθώρα συνδυασμών μουσικών στυλ και τα χαρακτηριστικά φωνητικά του James Arthur που έχει πολλά να βγάλει από μέσα του.

Το “Treehouse” κυκλοφορεί από την Panik Records και την Sony Music.


About the AuthorBack to Top ↑
  • Ακούστε μας ζωντανά

  • Super Διαγωνισμός


  •