Νέα

Published on Οκτώβριος 25th, 2018 | by Energy Radio 94.2

ΚΑΛΑ ΝΙΑΤΑ ΚΑΛΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ

ΚΑΛΑ ΝΙΑΤΑ ΚΑΛΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ

του Δημήτρη Τριαντακωνσταντή

Στο βιβλίο αυτό παρουσιάζονται σκέψεις για απλά καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος άνθρωπος. Θέματα σχέσεων στο οικογενειακό, επαγγελματικό και ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον ξεδιπλώνονται καθώς κάποιος διαβάζει το κείμενο, το οποίο ρέει αβίαστα μιας και το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε όλους και είναι γραμμένο σε απλή γλώσσα.

Είναι γεγονός ότι δεν μπορεί ο άνθρωπος να έχει μια ποιότητα στην ζωή του αν πρώτα δεν καταφέρει να γεμίσει τα κενά του και να βάλει σε μια τάξη τα διάφορα ζητήματα που τον αφορούν. Παρατηρούμε ότι πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να χειριστούν βασικά θέματα της καθημερινότητας διότι ο εσωτερικός τους κόσμος είναι τόσο αναστατωμένος που φέρει δυσαρμονία και στο εξωτερικό του περιβάλλον.

Όσο πιο νωρίς ο άνθρωπος κατορθώσει να επαναπροσδιορίσει τυχόν λανθασμένες στάσεις απέναντι στην ζωή τόσο καλύτερα θα συνεχίσει το βίο του με πληρότητα και υγιή αντιμετώπιση στα καθημερινά του ζητήματα.
Διαβάζοντας το βιβλίο «Καλά Νιάτα Καλά Γεράματα» γίνεται αισθητό ότι τον συγγραφέα τον απασχολούν απλά θέματα, θέματα σχέσεων και συμπεριφορών, θέματα που αντιμετωπίζουν όλοι οι άνθρωποι.

Πάνω σε τέτοια ζητήματα θα διεξαχθεί και η παρουσίαση του βιβλίου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 12:15μμ. Όπως αναφέρει η πρόσκληση, την εκδήλωση θα προλογίσει η πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου, καθηγήτρια Συνταγματικού Δικαίου, κα Ισμήνη Κριάρη. Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι καθηγητές Πανεπιστημίου κκ. Κωνσταντίνος Μπίθας και Παναγιώτης Κοντός ενώ την συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος κος Φώτης Καρύδας.

Tags: , , ,


About the Author

Δραστήριος, μοδάτος ενημερωμένος και... πολύ μουσικός τύπος!Back to Top ↑
  • Ακούστε μας ζωντανά

  • Super Διαγωνισμός