Προτάσεις

Published on Απρίλιος 14th, 2020 | by Energy Radio 94.2

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ TV on demand

Αυλαία ανοίγει το Σάββατο 18 Απριλίου η νέα υπηρεσία του Θεάτρου Σκιών Σπυρόπουλου!

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ TV και η εκπομπή «Μένουμε σπίτι συντροφιά με τον καραγκιόζη του Σπυρόπουλου» ,οπου με χαμηλό αντίτιμο σας δίνει τη δυνατότητα on demand παρακολούθησης των παραστάσεων που διακόπηκαν λόγω της αναστολής λειτουργίας των θεατρικών σκηνών της χώρας. Παράλληλα το Θέατρο Σκιών Σπυρόπουλου θα διατηρεί «βιβλιοθήκη’ στο κανάλι μας στο YouTube, όλο το αρχειακό υλικό από παραστάσεις περασμένων ετών που θα διατίθενται δωρεάν!!!

Μπείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Θεάτρου Σκιών Σπυρόπουλου www.karagiozisspiropoulou.gr ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Θεάτρου μας και ακολουθήστε τις οδηγίες για να επιλέξετε την παράσταση που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε μέσω streaming. Το κόστος παρακολούθησης είναι 2,50€ (δύο ευρώ&πενήντα λεπτά) με δυνατότητα streaming για 24 ώρες. Τα έσοδα από την νέα υπηρεσία θα διατίθενται στους καλλιτέχνες, στους συντελεστές και σε όλους όσους βοηθούν σε αυτή τη νέα μας προσπάθεια!!!

Τέλος, το «Μένουμε σπίτι συντροφιά με τον καραγκιόζη του Σπυρόπουλου», πρόκειται ουσιαστικά για την έναρξη μιας εναλλακτικής λειτουργίας του Θεάτρου Σκιών, μέσω διαδικτύου. Μιας λειτουργίας που δεν έχει φυσικά νόημα να συγκρίνει κανείς με την ζωντανή θεατρική εμπειρία,αλλά μίας λειτουργίας που αποκτά ιδιαίτερο νόημα κάτω από τις πρωτόγνωρες συνθήκες, τη νέα μας ζωή “στο σπίτι” που καλούμαστε να ακολουθήσουμε για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα!!!

Καλή δύναμη και καλό Πάσχα σε όλους με υγεία!!!

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη!


About the AuthorBack to Top ↑
  • Ακούστε μας ζωντανά

  • Super Διαγωνισμός


  •