Προτάσεις

Published on Οκτώβριος 16th, 2020 | by Energy Radio 94.2

Κορύφωση Pink the City 2020: Live facebook event – 25 Οκτωβρίου 2020

Κορύφωση Pink the City 2020: Live facebook event – 25 Οκτωβρίου 2020

Παρουσιάζει, για 4η χρονιά, η Χριστίνα Λαμπίρη!

 

Οι διαδικτυακές δράσεις του PinktheCity/ Pinkthewebσυνεχίζονται μέσα από τη σελίδα του Συλλόγου γυναικών με καρκίνο μαστού –  «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας στο facebook(@almazoispatras).Αυτή την Κυριακή, 18 Οκτωβρίου, στις 12:00 το μεσημέρι, ο Σύλλογος έχει ετοιμάσει ένα αναδρομικό βίντεο στα 8 χρόνια πορείας της διοργάνωσης, από το πρώτο PinktheBridge, το PinkthePortκαι στη συνέχεια το PinktheCity, επιλέγοντας χαρακτηριστικές στιγμές από κάθε χρονιά. Στο βίντεο αυτό, μέλη του Δ.Σ. αλλά και σταθεροί υποστηρικτές του Συλλόγου και του PinktheCity, ταξιδεύουν στο χρόνο, φθάνοντας ως το σήμερα.

Η κορύφωση των διαδικτυακών δράσεων θα ακολουθήσει την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού, με ένα livefacebookevent, στις 11:00 π.μ., αφιερωμένο στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.

Τη διαδικτυακή αυτή εκδήλωση, η οποία θα περιλαμβάνει πλούσιο περιεχόμενο (δρώμενα ευαισθητοποίησης, βίντεο και φωτογραφίες ανθρώπων που στήριξαν το Σύλλογο φορώντας το ροζ μπλουζάκι, συναυλία αφιερωμένη στο Σύλλογο κ.α.), θα παρουσιάσει η πασίγνωστη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, κ. Χριστίνα Λαμπίρη. Η συνεργασία αυτή της παρουσιάστριας με το «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας συνεχίζεται για τέταρτη συνεχή χρονιά, από τη σκηνή της πλατείας Υψηλών Αλωνίων στο «διαδικτυακό σπίτι» του Συλλόγου.

Από το 2017 που ανέλαβε πρώτη φορά την παρουσίαση του PinktheCity, η δημοφιλής δημοσιογράφος – παρουσιάστρια παραμένει σταθερά η οικοδέσποινα της εκδήλωσης. Τον Οκτώβριο του 2019, σε κλειστή εκδήλωση που πραγματοποίησε το «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας στο πλαίσιο του PinktheCity 2019, απονεμήθηκε στην κ. Λαμπίρη ο τίτλος της Πρέσβειρας Τιμής για την πολύπλευρη συνδρομή της στη διάδοση του μηνύματος του PinktheCity.

Με χαρά και ευγνωμοσύνη για τη δυνατή αυτή συνεργασία και τη φιλική σχέση, το «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας σας προσκαλεί να παρακολουθήστε και να στηρίξετε όλες και όλοι το φετινό PinktheCity/ Pinktheweb και τα facebookeventsπου ακολουθούν.


About the Author

Δραστήριος, μοδάτος ενημερωμένος και... πολύ μουσικός τύπος!Back to Top ↑
  • Ακούστε μας ζωντανά

  • Super Διαγωνισμός


  •