Μουσικά Νέα

Published on Ιανουάριος 10th, 2019 | by Energy Radio 94.2

Μουσική Παράσταση: «Πες τα στη θέση μου»

«Πες τα στη θέση μου» είναι ο τίτλος της μουσικής παράστασης που θα πραγματοποιήσουν οι δύο νέοι καλλιτέχνες, Μαρία Ραφαέλα και Θοδωρής Κυριακόπουλος στην μουσική σκηνή Αρχιτεκτονική στο Γκάζι την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019.

Πρόκειται για μία παράσταση – πρόκληση των δύο καλλιτεχνών, αφού το πρόγραμμα είναι βασισμένο σε λαϊκά τραγούδια που έχει τραγουδήσει το αντίθετο φύλο. Τραγούδια σπουδαία και διαχρονικά, που ερμήνευσαν οι μεγαλύτερες φωνές από το χθες, στο σήμερα, καταλήγοντας στις δικές τους προσωπικές δισκογραφικές δουλειές.

Η Μαρία Ραφαέλα μια γνήσια λαϊκή φωνή μετράει μέχρι στιγμής πολλές και σπουδαίες συνεργασίες. Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε την πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Καρδιά μου σ΄ ακολούθησα με την υπογραφή του μουσικοσυνθέτη Γιάννη Γαβρά από την J.GMusicProductions.

Ο Θοδωρής Κυριακόπουλος έχοντας και αυτός πολλές συνεργασίες κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι με τίτλο «Κι αν είσαι εσύ» σε στίχο και μουσικής της Μαρίας Καμπούρη από την δισκογραφική εταιρεία Spider.

Συντελεστές:

Γιάννης Γαβράς (Μπουζούκι), Θέμος Ζαχαράκης  (Κιθάρα), Τσάκας Στέλιος (Πιάνο)

Νίκος Τσαχτσίρης (Ηλ. Μπάσο), Φώτης Richard Κοκαβέσης (Τύμπανα), Ηχολήπτης: Κώστας Περράκης, Artwork αφίσας: Διονύσιος Ζώγας, Καλλιτεχνική επιμέλεια: Γιάννης Γαβράς

Μουσική σκηνή Αρχιτεκτονική στο Γκάζι
Ελασίδων 6 Γκάζι (Απο Πειραιώς 116)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 9014 428 , 6940 266 528
Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019
Άνοιγμα θυρών: 22.00
Τιμή εισόδου: 10 ευρώ με μπύρα ή κρασί  


About the AuthorBack to Top ↑
  • Ακούστε μας ζωντανά

  • Super Διαγωνισμός


  •