Μουσικά Νέα

Published on Ιανουάριος 8th, 2019 | by Energy Radio 94.2

Νέο single: Κωνσταντίνος Αργυρός – «Τι Να Το Κάνω»

Κωνσταντίνος Αργυρός – «Τι Να Το Κάνω» | Νέο single
Ακόμη μια επιτυχία από το νέο album «Το Κάτι Παραπάνω»!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ξεκινά την καινούργια χρονιά με νέο single, το «Τι Να Το Κάνω», μία δυναμική ερωτική μπαλάντα που έχει κλέψει τις εντυπώσεις από την πρώτη κιόλας στιγμή της κυκλοφορίας της!

Το τραγούδι, σε μουσική και στίχους του Λευτέρη Κιντάτου, περιλαμβάνεται στο πρόσφατο album του πιο επιτυχημένου καλλιτέχνη της γενιάς του, «Το Κάτι Παραπάνω», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και, μάλιστα, ένας από τους στίχους του αποτελεί τον τίτλο του album.

Το «Τι Να Το Κάνω» ξεχώρισε αμέσως, με το lyric video να ανεβαίνει στην πρώτη θέση των τάσεων του YouTube, όπου έχει ξεπεράσει τα 9 εκατομμύρια views.

Ο μοναδικός Έλληνας καλλιτέχνης με τέσσερα τραγούδια («Ξημερώματα», «Ψέματα», «Λιώμα» και «Δεν Έχω Πολλά») στη λίστα των κορυφαίων ραδιοφωνικών μεταδόσεων, που επί σειρά εβδομάδων παρέμεινε αμετακίνητος στο no1 του airplay και κατέκτησε την πρώτη θέση στο ετήσιο IFPI Airplay Chart για το 2018 (με το «Ψέματα»), ερμηνεύει το «Τι Να Το Κάνω» και μας χαρίζει ακόμα μία μεγάλη επιτυχία!

Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνεχίζει να διασκεδάζει το κοινό, προσφέροντας «Το Κάτι Παραπάνω» στη νυχτερινή Αθήνα, παρουσιάζοντας μια ξεχωριστή πρόταση διασκέδασης υψηλών προδιαγραφών στo «Fantasia».


About the AuthorBack to Top ↑
  • Ακούστε μας ζωντανά

  • Super Διαγωνισμός

  • Audio Club Ioannou | Επαγγελματικά Ηχεία και Εξοπλισμός Ανδρέας Μπαρμπάτσης | Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις, Αυτομαστισμοί, Φωτοβολταϊκά / Γεννήτριες, Ηλεκτρολογικά Έργα, Έξυπνα Κτήρια, Βιομηχανικά

error: Content is protected !!