Μουσικά Νέα

Published on Οκτώβριος 31st, 2016 | by Energy Radio 94.2

Νέο single: Θέμης Παναγιωτίδης – Ανάποδα μετράω

image002

Ένας νέος ταλαντούχος ερμηνευτής & τραγουδοποιός

συνεργάζεται στο ντεμπούτο του με τον γνωστό δημιουργό Θάνο Παπανικολάου

Ο Θέμης Παναγιωτίδης είναι ένας νέος ερμηνευτής και τραγουδοποιός με λαϊκές ρίζες από τη Θεσσαλονίκη, που κάνει σήμερα το πολλά υποσχόμενο ντεμπούτο του, κυκλοφορώντας το πρώτο του single «ΑΝΑΠΟΔΑ ΜΕΤΡΑΩ» σε μουσική του ίδιου και στίχους του γνωστού δημιουργού των επιτυχιών Θάνου Παπανικολάου, που από την πρώτη στιγμή έδειξε εμπιστοσύνη στο ταλέντο του.

Η επαφή του Θέμη Παναγιωτίδη με τη μουσική ξεκίνησε από τα παιδικά του χρόνια με μαθήματα σε μουσική σχολή και συνεχίστηκε με σπουδές αρμονίας, jazz, κρουστών και φωνητικής στο Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης, συνθέτοντας παράλληλα και τα πρώτα του τραγούδια. Ταυτόχρονα, ξεκίνησε και μια σειρά από όλο και πιο πετυχημένες ζωντανές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές της Βορείου Ελλάδος, πλάι σε καταξιωμένους καλλιτέχνες.

Η συνάντησή του με τον συνθέτη-στιχουργό Θάνο Παπανικολάου σηματοδότησε την αρχή μιας αγαστής μουσικής συνεργασίας που έχει σαν πρώτο σταθμό την επίσημη κυκλοφορία του τραγουδιού «ΑΝΑΠΟΔΑ ΜΕΤΡΑΩ», ενώ ταυτόχρονα υπόσχεται ένα μακρύ ταξίδι στο ωραίο λαϊκό τραγούδι.  

Το «ΑΝΑΠΟΔΑ ΜΕΤΡΑΩ» είναι ένα ατμοσφαιρικά ρυθμικό ταξίδι, μία γεύση από αυτά που ο Θέμης κουβαλά στο μυαλό και στην καρδιά του.

Το πρώτο single του Θέμη Παναγιωτίδη «ΑΝΑΠΟΔΑ ΜΕΤΡΑΩ» κυκλοφορεί από την Cobalt Music.


About the AuthorBack to Top ↑
  • Ακούστε μας ζωντανά

  • Super Διαγωνισμός


  •