Μουσικά Νέα

Published on Δεκέμβριος 12th, 2019 | by Energy Radio 94.2

Οι Waiting For Smith κυκλοφορούν το PEACE IN GREECE!

“Το ‘Peace In Greece’ είναι ένα single βαθιά επηρεασμένο από την Ελλάδα, αν και μουσικά ακολουθεί την παράδοση της τραγουδιστικής βρετανικής ποπ.” ΤΟ ΒΗΜΑ

“Οι Βρετανοί ‘Waiting For Smith’ μας συστήνονται με όμορφες indie ποπ ροκ μελωδίες … Από τον τίτλο και μόνο σίγουρα αρκετά ιντριγκαδόρικο σαν θέμα” – ATHENSVOICE

“Οι ‘Waiting For Smith’ είναι ο τραγουδιστής-τραγουδοποιός που περιμένατε τόσο καιρό να εμφανιστεί” – GQMagazineUK

Ένα σοβαρό ατύχημα και ένα ταξίδι “αναγέννησης” έγιναν η έμπνευση για τον Harry Lloyd, τον frontman των Waiting For Smith, για να γράψει το “Peace in Greece”.

Ένα soft rock τραγούδι, έντονα επηρεασμένο από την εποχή των 70s και των 80s, που μιλάει για την αναγέννηση ενός ανθρώπου, μετά από μία εμπειρία που στην κυριολεξία τον έφτασε για 5 λεπτά στον θάνατο.

Το συγκρότημα, που μετράει μόλις 2 χρόνια ζωής, ίσως φέτος να ζει μία από τις πιο καθοριστικές χρονιές της καριέρας του καθώς έχει ήδη ηχογραφήσει στο θρυλικό Abbey Road Studio, έχει εμφανιστεί με σημαντικούς μουσικούς στην σκηνή και τράβηξε τα βλέμματα με το μοναδικό performance τους στο Latitude Festival της Αγγλίας.

Το 2020 αναμένεται να είναι σίγουρα η χρονιά τους με τον Harry Lloyd να δηλώνει πως το debut album της μπάντας είναι σχεδόν έτοιμο σε παραγωγή του Tom Fuller (Clean Bandit, Years & Years, Tom Walker).

Σχετικά με τους “Waiting For Smith”.
Οι “Waiting For Smith” είναι ένα προσωπικό project του τραγουδιστή –  τραγουδοποιού, Harry Lloyd. Μετά από ένα σοβαρό ατύχημα που είχε ενώ δούλευε ως εκπαιδευτής σκι στις Γαλλικές Άλπεις, ο ίδιος πέρασε ένα χρόνο καθηλωμένος στο κρεβάτι αναρρώνοντας και μαθαίνοντας να παίζει κιθάρα. Το 2019 βρήκε τον καλλιτέχνη και το project του να κυκλοφορούν μία πληθώρα από singles με το  “Trade It In” να ξεχωρίζει και να λαμβάνει υποστήριξη από σταθμούς όπως το Radio 1, το Radio 2, το Radio X καθώς και ακόμα 72 ραδιόφωνα σε όλο τον κόσμο. Η νέα τους κυκλοφορία “Peace In Greece” έρχεται δυναμικά και έχει ήδη αρχίσει να απασχολεί τα διεθνή μέσα με σημαντικές κριτικές από όλο τον κόσμο.

To “Peace In Greece” κυκλοφορεί από την Panik Records.


About the AuthorBack to Top ↑
  • Ακούστε μας ζωντανά

  • Super Διαγωνισμός


  •