Προτάσεις

Published on Σεπτέμβριος 10th, 2019 | by Energy Radio 94.2

Πλησιάζει η eCommerce & Digital Marketing Expo 2019

Στα τέλη Νοεμβρίου (23-24 Νοεμβρίου, 2019) στο ιστορικό Ζάππειο Μέγαρο,στο κέντρο της Αθήνας, θα πραγματοποιηθεί η πιο σημαντική εκδήλωση της χρονιάς για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Ψηφιακό Marketing στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, η έκθεση και συνέδριο eCommerce & Digital Marketing Expo Greece & Southeastern Europe 2019 (ECDMExpo).

Η τρίτη κατά σειρά διοργάνωση, αποτελεί συνέχεια μιας πορείας συνεχούς ανοδικής τροχιάς,με διαδοχική αύξηση μεγαλύτερη του 50% σε επισκέπτες και εκθέτες. Η άνθηση της ECDMExpo οφείλεται στο γεγονός ότι μπορεί και καλύπτει πλήρως τις αυξημένες ανάγκες των επιχειρήσεων για προβολή στο διαδίκτυο, οι οποίες προκύπτουν από την ωριμότητα που υπάρχει πλέον στους Έλληνες καταναλωτές όσον αφορά στις ηλεκτρονικές αγορές.

Το γεγονός αυτό οδηγεί τις επιχειρήσεις στην αναζήτηση αξιόπιστων συνεργατών που ειδικεύονται στις υπηρεσίες που αφορούν στην παρουσία, αλλά και τη διαφήμισή τους στο διαδίκτυο, με στόχο να προσελκύσουν το μεγαλύτερο δυνατό αγοραστικό κοινό.

Περισσότερες από 100 εταιρείες-εκθέτες και 40+ ομιλητές(η διαμόρφωση του προγράμματος συνεχίζεται) από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα παρουσιάσουν τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, σε ό,τι αφορά σε προϊόντα και υπηρεσίες για τις ανάγκες της αγοράς του eCommerce, σύμφωνα με τις διεθνείς τάσεις και μπορούν -αν εφαρμοστούν- να φέρουν το πολυπόθητο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και τα κέρδη, από τις αυξημένες διαδικτυακές πωλήσεις.

Στους εκθέτες περιλαμβάνονται digitalagencies, εταιρείες λογισμικού που αναπτύσσουν εφαρμογές eshopping, μεταφορικές εταιρείες, επιχειρήσεις που παρέχουν χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίες που συμβάλουν στην βελτιστοποίηση των onlineπωλήσεων.


About the AuthorBack to Top ↑
  • Ακούστε μας ζωντανά

  • Super Διαγωνισμός


  •