Προφίλ

Ο ENERGY ως… ιστορία.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός ENERGY 94,2 ξεκίνησε την λειτουργία του το 1995. Στα τέλη του 1999 απέκτησε βεβαίωση νόμιμης λειτουργίας και από το Σεπτέμβριο του 2003 λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση μετά την επίσημη απόφαση 354/23/09/2003 του Ε.Σ.Ρ. (Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης) η οποία και δημοσιεύθηκε κατά την 23η Σεπτεμβρίου 2003.

Ο ENERGY ως… επιχείρηση.

Βασικός σκοπός και στόχος της επιχείρησής μας είναι να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο ραδιοφωνικό σταθμό όπου οι συνεργάτες και οι ακροατές του σταθμού να μπορούν να αποκομίζουν προσωπική, κοινωνική αλλά και οικονομική καταξίωση.

Ένα ραδιοφωνικό σταθμό που: α) Η μουσική που θα εκπέμπει, η ροή του προγράμματος, καθώς και τα ειδικά δελτία θα κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των ακροατών. β) Τα σύγχρονα μηχανήματα και η εμβέλειά μας να είναι τέτοια έτσι ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε την καλύτερη κάλυψη όχι μόνο του νομού Αιτωλοακαρνανίας αλλά και των νομών Αχαΐα, Κεφαλλονιάς, Λευκάδας, Πρέβεζας, Άρτας και Ευρυτανίας όπου αυτό γεωγραφικά είναι εφικτό.

Ο ENERGY σήμερα ως… πρόγραμμα.

Ο σταθμός είναι μουσικός (ξένες και ελληνικές top επιτυχίες, διαχρονικά flash back). Ο ακροατής μπορεί να ενημερωθεί όλο το εικοσιτετράωρο και ανά μια ώρα για την θερμοκρασία της πόλης μας με το αυτόματο σύστημα e-weather. Εκπομπές παραγωγών, με τον ανεπανάληπτο Γιώργο Πολυχρονίου ή «G POLY» όπως θέλει να τον αποκαλούμε, την Αθηνά Ζώτου με την «υποψήφια νύφη», τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο με το “music and stars” τον Κοσμά Κατραμάδο, τη Βίκυ Χατζάκη, τον Θανάση Γκαραβέλα και τον Κώστα Σιτόπουλο με το top 40 της Media Inspector. Τέλος 19 κορυφαίοι DJ’S είναι κοντά μας κάθε Σαββατοκύριακο μιξάροντας μόνο επιτυχίες.

Ο ENERGY σήμερα ως… διαφημιστικό μέσο.

Καλύπτουμε το μεγαλύτερο μέρος της Δυτικής Ελλάδας (Αγρίνιο, Μεσολόγγι, Πάτρα, Άρτα , Πρέβεζα , Λευκάδα).

Απευθυνόμαστε σε ένα δυναμικό αγοραστικά κοινό.

Προτείνουμε έξυπνους τρόπους διαφήμισης γιατί στόχος μας είναι ο διαφημιζόμενος με την προβολή του σε εμάς να αποκομίσει οικονομικά οφέλη.

Ο ENERGY σήμερα με… ανθρώπινο προφίλ.

Δραστήριος, μοδάτος ενημερωμένος και… πολύ μουσικός τύπος.

ΕΜΒΕΛΕΙΑ Ρ/Σ ENERGY 94,2

emveleia


Comments are closed.

Back to Top ↑
  • Ακούστε μας ζωντανά

  • Διαγωνισμοί – Δώρα