Θοδωρής Κωστάκης

Ο Θοδωρής Κωστάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971 και μεγάλωσε στα στενά της ιστορικής Πλάκας , αφού η μητέρα του εκείνα τα μαγικά χρόνια στην ιστορική παλιά Αθήνα είχε ένα snak bar – σημερινό club εκεί. Αν και μικρός  τότε οι παρέες που έκανε με μεγάλα ονόματα της Ελληνικής μουσικής (Γ.Ζαμπέτας, Τζ.Βάννου και Κ.Κολλιας) τον έκαναν να σκεφτεί πως δε θα μπορούσε να ακολουθήσει άλλο επάγγελμα εκτός αυτού που κάνει έως και σήμερα του DJ – MUSIC PRODUCER.

Το 1992 ασχολήθηκε με το ραδιόφωνο σε σταθμούς της Αθήνας άλλωστε είχε ιστορικό από τα πρώτα πειρατικά ραδιόφωνα και μάλιστα είχε αποκτήσει και γνωστό όνομα στα FM σαν ο ‘ΤΕΟ 100.4′ όπως ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ 90.6 ΠΕΙΡΑΙΑ ,FLY 104 όπου διατέλεσε και διευθυντής προγράμματος για 2 χρόνια ,ΡΑΔΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ 106.5 όπου εδώ έκανε και σεμινάρια σε νέους ταλαντούχους ραδιοφωνικούς παραγωγούς και τέλος στον πρώτο σταθμό όπου άνοιξε ο Κος Πολίτης Γιώργος (sfera 102.2) ο τότε ΕΥΑ 106.5 με διευθύντρια δίπλα του την Ρούλα Κορομηλά ως επιμελητής προγράμματος της πρωινής ζώνης.

Ξεκίνησε ως Resident D.J. στα θρυλικά ANGIE CLUB – ELLHNADIKO CLUB – ALLALOUM CLUB -ΦΩΤΙΑ CLUB – GREEKZ CLUB CORFU – VILLA CLUB – Κ.Α.Π

Σήμερα συνεργάζεται με διάφορα μαγαζιά όπως τα γνωστά ΑΓΙΟΝΕΡΙ – ΡΕΤΡΟ 27 – Sie Mpre κ.α.π  όπου τον καλούν σαν GUEST ΣΤΗΝ Ελλάδα και όχι μόνο. Με τις μουσικές του διασκεδάζει πάντα τους πάντες άλλωστε. Η ατάκα του είναι »ΟΤΑΝ ΠΟΝΑΝΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΛΕΝΤΑΜΕ»

Έχει στο ενεργητικό του 2 τραγούδια όπου έχει γράψει το στίχο και κυκλοφορούν από την LOBBY MUSIC , FACTORY MUSIC ,πολλά remixes και διασκευές όπως ΚΑΙ ΖΗΛΕΥΩ ΠΟΥ Σ’ ΕΧΕΙ – ΣΤΑΝ (Dj Junior – Dj TK) , ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ  (Dj Junior – Dj TK), ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΤΖΕΛΑ ( Official remix Dj TK – Junior D ),που τον κάνουν όλα αυτά να νιώθει πως έχει και αυτός ένα λιθαράκι στην Ελληνική μουσική.

Σήμερα εκτός από την ενασχόληση του κάνοντας όλα τα παραπάνω έχει την χαρά να είναι στο Ραδιόφωνο μας αλλά και σε ακόμα 20 ανά την Ελλάδα με το γνωστό Tk Mix Show που έχει διάρκεια 2 ωρών και μας κάνει πραγματικά να ξεχαστούμε από τα καθημερινά προβλήματα της ζωής και πραγματικά να μας ξεσηκώσει ,ξεκινώντας και θέλοντας με τις μουσικές του να κατακτήσει κάθε σημείο της όμορφης Ελλάδος μας.

Μαζί μας είναι κάθε Κυριακή 00:00 -2:00 και πιστεύουμε να τον κάνετε μέρος της ζωής σας.


Comments are closed.

Back to Top ↑
  • Ακούστε μας ζωντανά

  • Super Διαγωνισμός


  •