ΤΣΑΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΣΑΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ON AIR! ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18.00 ΜΕ 20.00 Ο μοναδικός Michael Tsaousopoulos με την εκπομπή Music and Stars..Τα top 20 της διεθνής μουσικής σκηνής,συνεντεύξεις από τα μεγαλύτερα ονόματα της ξένης Showbiz και όχι μόνο είναι εδώ!!!!Μείνετε συντονισμένοι..

«Το DJing και η «περιπέτεια» αυτού, ήρθε στη ζωή μου ως χόμπι και μέρος της καθημερινότητας μου, σαν … αμούστακο παιδί!»

Στις τότε διαφορετικές και πιθανά πιο αυθεντικές στιγμές του κεφαλαίου DJing, στα μέσα της δεκαετίας του 80 το «θαύμα» και η αδρεναλίνη ξεχείλιζε απλά και μόνο από την όψη και πόσο μάλλον το άγγιγμα του θρυλικού πικάπ Technics SL 1200 MKII… Παράλληλα η ενημέρωση, ελλείψεως internet, κινητών και διαφόρων λοιπών τωρινών gadgets, γινόταν αποκλειστικά και μόνο από επιλεγμένα επιφανή μουσικά περιοδικά του εξωτερικού και κάποια λίγα Ελληνικά, αλλά κυρίως από το … ραδιόφωνο!

Το ραδιόφωνο στα τέλη της δεκαετίας του 80 ξεκινούσε το μαγικό ταξίδι της ιδιωτικοποίησης και την απεμπλοκή του, από τη «κρατική» αλυσίδα μονοπωλίου!

Από τότε (και λίγο παλαιότερα) μια ιδιαίτερη φυσιογνωμία του χώρου, θα κάνει λαμπρή καριέρα και θα πρωταγωνιστεί μέχρι και στο σήμερα που βρισκόμαστε, με τόσες διαφοροποιήσεις και βελτιώσεις στο ραδιόφωνο! … Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος!

 

 

 


Comments are closed.

Back to Top ↑
  • Ακούστε μας ζωντανά

  • Super Διαγωνισμός


  •