Μουσικά Νέα

Published on Σεπτέμβριος 8th, 2019 | by Energy Radio 94.2

Πρώτη Μετάδοση: Billy Rize – What If You’re Wrong Δευτέρα 9/9/2019

Ο Billy Rize γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα, όπου ξεκίνησε να γράφει τους πρώτους ξενόγλωσσους στίχους στην ηλικία των 13, κυρίως επηρεασμένος από pop/rock καλλιτέχνες της δεκαετίας των 90s και 00s όπως:

The Cranberries, Radiohead, RHCP, Green Day, Pink, James Blunt.

Στην ηλικία των 18, μετακόμισε στην Αθήνα για να σπουδάσει Πληροφορική στο ΟΠΑ, ενώ παράλληλα ξεκίνησε μαθήματα πιάνου και φωνητικής.

Το 2018, ξεκίνησε να συνεργάζεται με τον κιθαρίστα  (Efraim Zarifis) μπαίνουν Studio και μαζί ξεκίνησαν να συνθέτουν  δικά τους κομμάτια.

Τον Ιούνιο του 2019, το cover του “No Surprises”, των Radiohead, με παραγωγή του Quiet, συμπεριλαμβάνεται στη συλλογή Grecospectiva 90s.

Γνωστά τραγούδια της δεκαετίας του 90’s διασκευασμένα μέσα από βλέμμα των σύγχρονων Ελλήνων δημιουργών.

Για τη δημιουργία της συλλογής, συγκεντρώθηκε η αφρόκρεμα μουσικών καλλιτεχνών (παραγωγών, μουσικών, τραγουδοποιών, ερμηνευτών) της χώρας μας.

Γύρω στον Μάιο του 2019   πρόκειται να κυκλοφορήσει και η πρώτη ολοκληρωμένη  δουλειά του Bill Rize με τίτλο Rising Sun,η οποία θα κινείται σε περισσότερο έντονα pop/rock/atmospheric ύφος.

Μια πρώτη γεύση από αυτή τη νέα δουλειά παίρνουμε αυτές τις μέρες με την κυκλοφορία του single » What If You’re Wrong”.

Ενα pop/dance κομμάτι, το οποίο έχει γραφτεί από τον Efraim Zarifis και τον Billy Rize, με παραγωγή του ELIOT.

To κομμάτι ευαισθητοποιεί γύρω από διάφορα κοινωνικά θέματα της σύγχρονης εποχής και δίνει ένα μήνυμα αισιοδοξίας, σε συνδυασμό με τον uplift/dance τόνο του.

CREDITS

Billy Rize – What If You’re Wrong
Μουσική: Efraim Zarifis

ΣτίχοιBilly Rise


About the AuthorBack to Top ↑
  • Ακούστε μας ζωντανά

  • Super Διαγωνισμός


  •