Μουσικά Νέα

Published on Σεπτέμβριος 11th, 2019 | by Energy Radio 94.2

R3HAB x A TOUCH OF CLASS “ALL AROUND THE WORLD (LA LA LA)” Το απόλυτο Dancefloor Smash!

Ο R3hab έχει αποδείξει πολλές φορές ότι είναι ειδικός στα remake και αυτό αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά στη συνεργασία του με τους A Touch Of Class και στο smash hit All Around The World που πρώτο-κυκλοφόρησε το 2000 από τους ATC. Το τραγούδι ξεκινάει με το ίδιο catchy intro και τα πιασάρικα φωνητικά και ο R3hab βάζοντας την δική του πινελιά το μετατρέπει σε ένα clubfriendly anthem. Οι fans θα το αγαπήσουν. Η νέα αυτή κυκλοφορία έρχεται αμέσως μετά την πρόσφατη συνεργασία με τις Icona Pop στο This Is How We Party. Ο R3hab ολοκλήρωσε την Wave Tour του, η οποία ήταν sold out και βρέθηκε σε ΟυάσιγκτονDenverSan FranciscoLos Angeles και Chicago ενώ σύντομα θα ανακοινώσει την επόμενη περιοδεία του.

Τα επτά τελευταία χρόνια, ο Ολλανδός έχει καθιερωθεί ως ηγέτης της σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής. Τα τραγούδια του έχουν φτάσει στις υψηλότερες θέσεις των charts και το ταλέντο του έχει χαρακτηριστεί ως future of the craft από media όπως τα Forbes και Billboard.

Το 2017 κυκλοφόρησε το debut album του Trouble το οποίο έχει ξεπεράσει το μισό δισεκατομμύριο streams παγκοσμίως και έθεσε επίσημα τον R3hab μεταξύ των σημαντικότερων hit makers. Το 2018 ήταν στο #12 του Top100 του DJ Mag ενώ κυκλοφόρησε και τα hits Lullaby και Hold On Tight”. 


About the AuthorBack to Top ↑
  • Ακούστε μας ζωντανά

  • Super Διαγωνισμός


  •