Μουσικά Νέα

Published on Φεβρουάριος 8th, 2019 | by Energy Radio 94.2

Τάμτα // Eurovision 2019 Κύπρος // Όλα όσα συνέβησαν στη συνέντευξη τύπου της Κυπριακής συμμετοχής

Με μεγάλη επιτυχία και ιδιαίτερο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 7 Φεβρουαρίου στο Σπίτι της Κύπρου στο Σύνταγμα, η συνέντευξη τύπου της Κυπριακής συμμετοχής για τον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, με εκπρόσωπο την Τάμτα και το τραγούδι «Replay».

Στη συνέντευξη τύπου μίλησαν ο γενικός διευθυντής του ΡΙΚ Μιχάλης Μαραθεύτης, η διευθύντρια της δισκογραφικής Minos EMI / Universal Μαργαρίτα Μάτσα, η αρχηγός της Κυπριακής αποστολής Εύη Παπαμιχαήλ και ο εκπρόσωπος της εταιρίας management και δημοσίων σχέσεων Ερωδιός Live Γιάννης Κουτσαυτάκης, οι οποίοι αναφέρθηκαν στη φετινή αποστολή και υποσχέθηκαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε να βγάλουν ασπροπρόσωπη τη χώρα στο διαγωνισμό.

Ταυτόχρονα, ανακοίνωσαν πως το τραγούδι «Replay» θα ανακοινωθεί επίσημα την Τρίτη 5 Μαρτίου παράλληλα με την κυκλοφορία του official video.

Το λόγο στη συνέχεια πήρε η Τάμτα, η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο διαγωνισμό τραγουδιού που θα πραγματοποιηθεί το Μάιο στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ, δηλώνοντας:

«Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι όταν παίρνω αποφάσεις, μου αρέσει να δουλεύω πολύ γι’ αυτές, και υπόσχομαι πως αυτό θα κάνω, και εγώ, και όλη η ομάδα. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, θα χρησιμοποιήσω όλη την ενέργειά μου για να σας κάνω όλους περήφανους με αυτό που θα δείτε και θα ακούσετε. Πάω χωρίς προσδοκίες για θέση στην τελική κατάταξη! Θέλω να απολαύσω αυτό το ταξίδι και θέλω να το απολαύσετε και εσείς μαζί μου. Σας θέλω δίπλα μου.»

Μετά το τέλος της συνέντευξης τύπου, η Τάμτα φωτογραφήθηκε και μίλησε με όλους τους παρευρισκόμενους, ενώ στη συνέχεια μίλησε ξεχωριστά σε όλα τα media σχετικά με τη συμμετοχή της στη φετινή Eurovision.


About the AuthorBack to Top ↑
  • Ακούστε μας ζωντανά

  • Super Διαγωνισμός

  • Audio Club Ioannou | Επαγγελματικά Ηχεία και Εξοπλισμός Ανδρέας Μπαρμπάτσης | Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις, Αυτομαστισμοί, Φωτοβολταϊκά / Γεννήτριες, Ηλεκτρολογικά Έργα, Έξυπνα Κτήρια, Βιομηχανικά

error: Content is protected !!