Μουσικά Νέα

Published on Φεβρουάριος 20th, 2020 | by Energy Radio 94.2

Tereza Kazitori I Got You / For You

Η Τερέζα Καζιτόρη είναι τραγουδίστρια και ηθοποιός. Ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική από την εφηβεία διδασκόμενη κλασική κιθάρα αλλά γρήγορα την κέρδισε το τραγούδι και το θέατρο.

Παράλληλα με τις Πανεπιστημιακές της σπουδές (Τμήμα Διεθνών Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά), απ’ όπου αποφοίτησε το 2016, παρακολουθούσε μαθήματα μοντέρνου τραγουδιού με τη Σία Κοσκινά καθώς και μαθήματα υποκριτικής με το Βασίλη Ανδρέου, τη Μαρία Αιγινήτου και τη Μαρβίνα Πιτυχούτη.

Το 2016 ξεκίνησε να φοιτά στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κούν και συνεχισε μαθήματα κλασικού τραγουδιού αυτή τη φορά με τον Βαγγέλη Αγγελάκη.

Η Τερέζα μέχρι σήμερα έχει κάνει πολλές μουσικές εμφανίσεις στην Αθήνα, έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως τον Σταμάτη Κραουνάκη, τον Λουδοβίκο των Ανωγείων, τον Μάριο Στρόφαλη, την Ευσταθία, τη Σία Κοσκινά κ.α.

Επίσης, εδώ και τέσσερα χρόνια χαρίζει συστηματικά τη φωνή της σε τραγούδια, ταινίες και σειρές για τη DISNEY και το NETFLIX.

Η Τερέζα είναι ενεργή και ως ηθοποιός, έχει ήδη παίξει στις «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη, στο «Jazz For Kids», στο «Φιλάργυρο» του Μολιέρου, στο «Μύθο του No Name»και έχει συνεργαστεί με θέατρα όπως «Ηρώδειο», «Θέατρο Τέχνης», «Θέατρο Γκλόρια», «Αγγέλων Βήμα», πλάϊ σε γνωστούς και καταξιωμένους καλλιτέχνες.

Αυτή την περίοδο δημιουργεί τα δικά της τραγούδια.  Το ύφος των τραγουδιών είναι (Pop, Soul, Funk), παντρεμένα με ελληνικά όργανα ή ανατολίτικες μελωδίες.  Τα πρώτα της τραγούδια I Got You και For You κυκλοφορούν από την Sound Of Everything, στις 14 Φεβρουαρίου 2020, σε παραγωγή του καταξιωμένου παραγωγού Quasamodo και αποτελούν ένα πρωτότυπο μείγμα Soul μουσικής και ελληνικού παραδοσιακού ήχου μπουζουκιού.

Follow Tereza Kazitori:
https://www.facebook.com/terezakazitori/
https://www.instagram.com/terezakazitori/


About the AuthorBack to Top ↑
  • Ακούστε μας ζωντανά

  • Super Διαγωνισμός


  •