Μουσικά Νέα

Published on Δεκέμβριος 10th, 2019 | by Energy Radio 94.2

ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΓΟΝΙΔΗ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟ 1.300,000 ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΤΟ YOUTUBE !!

Ο ΣΤΑΜΆΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ  κατάφερε να ξεπεράσει τα 1.300.000 views με το νέο του video clip!

Το νέο τραγούδι αγαπήθηκε από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του και έχει ήδη κατακτήσει υψηλές θέσεις και στα charts των ραδιοφώνων !
Την  σκηνοθεσία έκανε ο Γιώργος Γκάβαλος.

Ο κορυφαίος λαϊκός τραγουδιστής της Ελλάδας, Σταμάτης Γονίδης και η Walnut Entertainment Group κυκλοφορούν τη νέα ερωτική επιτυχία  «Απόφαση Καρδιάς».

 

Προάγγελος του ομότιτλου επερχόμενου δίσκου, του Σταμάτη Γονίδη, το «Απόφαση Καρδιάς», σε μουσική του Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους του Ηλία Φιλίππου, είναι η επόμενη ερωτική μπαλάντα που θα καθιερωθεί! 

Το «Απόφαση Καρδιάς» παρουσιάστηκε πρώτη φορά ζωντανά στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγειά μας, ρε παιδιά!» και ξεχώρισε με την μοναδική ερμηνεία του Σταμάτη Γονίδη.

 

Ο Σταμάτης Γονίδης συνεχίζει τη μεγάλη του μουσική διαδρομή με μια «Απόφαση Καρδιάς» και ένα νέο ολοκληρωμένο album, με τραγούδια δυνατά που θα κυκλοφορήσει σύντομα από τη νέα του δισκογραφική στέγη, Walnut Entertainment Group.

Από τις  7 Δεκεμβριου  απολαμβάνουμε το Σταμάτη Γονίδη και τις μοναδικές του ερμηνείες, στο ΒΟΤΑΝΙΚΟ όπου  ενώνει τις δυνάμεις του με τον ένα, Νότη Σφακιανάκη!


About the AuthorBack to Top ↑
  • Ακούστε μας ζωντανά

  • Super Διαγωνισμός


  •