Μουσικά Νέα

Published on Ιούνιος 11th, 2019 | by Energy Radio 94.2

Βόλτα στο Όνειρο – Βάλια Αλεξίου

Η Βάλια Αλεξίου,η τραγουδίστρια από την Κρήτη έχοντας 14 χρόνια διαρκής παρουσίας στα μουσικά δρώμενα, παρουσιάζει το καινούριο της τραγούδι με τίτλο ΄΄Βόλτα στο όνειρο΄΄ σε μουσική του συνθέτη Μάριου Τζελαϊδή και στίχους της ίδιας.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο βαλς που σε παραπέμπει από την αρχή ως το τέλος σε ένα ονειρικό σκηνικό παραμυθιού.Το video clip είναι γυρισμένο στα Χανιά, στο παλιό λιμάνι και στα σοκάκια της παλιάς πόλης.
Το παρόν και το παρελθόν πλέκονται μαζί στο χρόνο με τα συναισθήματα. Μοναδικός σκοπός να ονειρευτούμε,να προβληματιστούμε και να μη πάψουμε να αγαπάμε δυνατά, ακόμα και αν νομίζουμε ότι όλα έχουν τελειώσει.
Η Βάλια εκτός από τις μουσικές σπουδές ασχολήθηκε και με την υποκριτική. Αντλεί έμπνευση από μια ιστορία αγάπης με άρωμα από θεατρικό σανίδι.Η τραγουδίστρια στέκεται και σε ένα τραγικό γεγονός που συμβαίνει με αυξανόμενο ρυθμό κάθε χρόνο στο νησί μας.Μια αφήγηση που περιέχει και αυτοβιογραφικά στοιχεία.
Ξεδιπλώνει έτσι εκτός από την μουσική της παιδεία και το υποκριτικό της ταλέντο με την εμπλοκή της στην σκηνοθεσία και το σενάριο.


About the AuthorBack to Top ↑
  • Ακούστε μας ζωντανά

  • Super Διαγωνισμός


  •