Μουσικά Νέα

Published on Δεκέμβριος 4th, 2019 | by Energy Radio 94.2

YouNotUs, Janieck, Senex – «Narcotic» Από τις μεγαλύτερες Επιτυχίες της Χρονιάς Σε όλη την Ευρώπη

“Όταν έγραψα το τραγούδι στα 90s, δεν φαντάστηκα ποτέ ότι μία μέρα θα γινόταν classic, αλλά πίστευα πάντα ότι μία μέρα θα επανεκτελεστεί από τους κατάλληλους ανθρώπους. Όταν επικοινώνησαν οι YouNotUs μαζί μου, ήξερα πως είχε έρθει η στιγμή”. – Wolfgang Schrodl alias SENEX

Υπάρχουν κάποιες μελωδίες που μένουν στην μνήμη σου για πάντα. Αναμφισβήτητα το hook του track Narcotic είναι μία από αυτές τις μελωδίες. Το 1999, η alternativerock μπάντα από την Γερμανία, Liquido μονοπώλησε τα charts με το παραπάνω τραγούδι και αγαπήθηκε από το κοινό παγκοσμίως. Με αφορμή την 20ή επέτειο του “Narcotic”,  οι πολυπλατινένιοι DJ και παραγωγοί από το Βερολίνο, YouNotUs κυκλοφορούν μία νέα version του παγκόσμιου hit των Liquido. Διαλέγοντας μία πιο σύγχρονη  προσέγγιση για την νέα κυκλοφορία, η έκδοση συμπεριλαμβάνει τον Janieck που έγραψε τους στίχους για το original track και φυσικά τον front man των LiquidoSENEX.

Οι YouNotUs εκπλήσσουν το κοινό τους με μία πιο “καθαρή” επανεκτέλεση του hit. Το synthesizer της χαρακτηριστικής μελωδίας έχει πλέον αντικατασταθεί από ηλεκτρικές κιθάρες, πιάνο και τύμπανα δημιουργώντας μία πιο smooth version του πολυαγαπημένου “Narcotic”.“Θέλουμε να δημιουργήσουμε μία διαφορετική καθημερινότητα, ένα κόσμο που μπορούν να δραπετεύσουν οι fans μας όταν ακούνε το track”, σχολίασαν οι YouNotUs, των οποίων η συνεργασία με τον Wolfgag Schrodl έγινε με τον πιο οργανικό τρόπο. “Το studio μας είναι στο ίδιο συγκρότημα με το δικό του. Έτσι γεννήθηκε η ιδέα να κάνουμε μία νέα version αυτού του smash hit”.“Μετά από μερικές δοκιμές με γυναικεία φωνητικά, αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε τον Janieck ως τον βασικό τραγουδιστή δημιουργώντας ένα αρμονικό σύνολο. Η φωνή του ταιριάζει τέλεια με την νέα εκτέλεση” σχολίασε ο Wolfgang Schrodl.

Η επανεκτέλεση του “Narcotic” από τους  YouNotUs έρχεται εν συνεχεία των πολυπλατινένιων hits SupergirlPlease Tell Rosie και Only Thing We Know όλα σε συνεργασία με τον Alle Farben, καθώς και το Lessons με τον Moguai και τον Nico SantosO Janieck είναι ο τραγουδιστής-τραγουδοποιός των μεγάλων επιτυχίων “Does it Matter”“Feel the Love”“Reality (with Lost Frequencies)” και  “Little Hollywood (with Alle Farben)”Μετά την διάλυση των Liquido το 2009, ο Wolfgang Schrodl, συνεχίζει την πετυχημένη καριέρα του στη μουσική με το “The Prophets Project”, το indie συγκρότημα “Unter Ferner Liefen” και το project ηλεκτρονικής μουσικής “7 Fields”.

Το “NARCOTIC” κυκλοφορεί από την Panik Records και την Sony Music.


About the AuthorBack to Top ↑
  • Ακούστε μας ζωντανά

  • Super Διαγωνισμός


  •