Προτάσεις

Published on Αύγουστος 12th, 2022 | by Energy Radio 94.2

3+1 Βήματα για να Οργανώσετε την Καλύτερη Βάπτιση

Η βάπτιση είναι μια από τις πιο σημαντικές στιγμές ενός γονέα και είναι απόλυτα φυσιολογικό να θέλουν το καλύτερο για αυτή την ημέρα. Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που πρέπει να έχει κάποιος στο μυαλό του, όπως είναι η τοποθεσία, το όνομα, η διακόσμηση και άλλα πολλά ακόμα τα οποία κατακλύζουν τις σκέψεις κάθε γονέα με αποτέλεσμα να τους μπερδέψουν και τους δημιουργούν μια σύγχυση.

 

Τα καλά νέα είναι πως δεν χρειάζεται κανένα άγχος, παρά μόνο η σωστή οργάνωση στο σωστό χρόνο. Έτσι λοιπόν αν αφιερώσετε χρόνο, όλα μπορούν να λυθούν, με αποτέλεσμα να πραγματοποιήσετε την βάπτιση που τόσο καιρό ονειρεύεστε.

 

Αν η  βάπτιση του μικρού σας πλησιάζει και δεν ξέρετε από που να πρωτοξεκινήσετε, δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεστε, καθώς παρακάτω θα βρείτε τα 4 απλά βήματα για να οργανώσετε την καλύτερη βάπτιση.

 

  1. Βρείτε όνομα για το παιδί σας

 

Το πρώτο και το πιο βασικό βήμα, που δεν πρέπει με τίποτα να αφήσετε για τελευταία στιγμή είναι να αποφασίσετε ποιο θα είναι το όνομα για το παιδί σας. Αν δεν έχετε βρει το όνομα από κάποιο άλλο συγγενικό πρόσωπο, όπως συμβαίνει καμιά φορά, μπορείτε να ψάξετε ευφάνταστα ονόματα που σας αρέσουν αλλά και που θεωρείτε πως ταιριάζουν στον μικρό σας φίλο. Να θυμάστε πως το όνομα είναι το πιο βασικό, οπότε προσπαθήστε να έχετε καταλήξει σε κάποιο τουλάχιστον 6 μήνες πριν την βάπτιση.

 

  1. Βρείτε ποιος θα είναι ο νονός/νονά

 

Κάτι ακόμα πολύ σημαντικό που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας, είναι ποιος θα είναι ο νονός ή η νονά που θα βαφτίσει το παιδί σας. Σαφώς θα ήταν καλό να βρείτε έναν άνθρωπο που εμπιστεύεστε και γνωρίζετε πως θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους. Ο άνθρωπος που θα είναι ο νονός του παιδιού, θα ήταν καλό να αγαπάει τα παιδιά αλλά και να νοιάζεται για το δικό σας παιδί. Επιλέξτε ένα άτομο από τον στενό σας κύκλο και κάντε του την πρόταση αυτή, το μόνο σίγουρο είναι πως αν το θέλει πραγματικά θα φανεί από το πρώτο κιόλας λεπτό.

 

  1. Σκεφτείτε την διακόσμηση 

 

Το τρίτο και πολύ σημαντικό που θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας για μια υπέροχη βάπτιση είναι η διακόσμηση του χώρου, τόσο του εξωτερικού όσο και του εσωτερικού. Για παράδειγμα, ένας ανθοστολισμός με εντυπωσιακά άνθη είναι πάντα μια καλή ιδέα. Ύστερα αν προγραμματίζεται να γίνει κάποια δεξίωση μετά την βάπτιση, θα ήταν καλό να έχετε στο μυαλό σας το θέμα που θα έχει το πάρτι αλλά και φυσικά δεν θα μπορεί να λείπει μια από τις νόστιμες τούρτες βάπτισης για αγόρια και κορίτσια από το LateauPatisserie. Είναι πολύ σημαντικό μέρος μιας δεξίωσης τόσο το φαγητό όσο και το γλυκό, καθώς πάντα εντυπωσιάζει τους καλεσμένους και δημιουργεί μια πολύ καλή εντύπωση.

 

  1. Προσκλήσεις και μπομπονιέρες

 

Το τελευταίο βήμα είναι να διαλέξετε τις καλύτερες προσκλήσεις και τις πιο όμορφες μπομπονιέρες για την βάπτιση. Θα ήταν καλό να στέλνατε τις προσκλήσεις ένα μήνα πριν την βάπτιση ώστε να έχετε μια εικόνα για το πόσοι καλεσμένοι θα έρθουν. Επίσης οι μπομπονιέρες είναι μια σημαντική επιλογή καθώς θα είναι το ενθύμιο από την σημαντική αυτή ημέρα.


About the Author

Δραστήριος, μοδάτος ενημερωμένος και... πολύ μουσικός τύπος!Back to Top ↑
  • Ακούστε μας ζωντανά