Προτάσεις

Published on Μάιος 10th, 2022 | by Energy Radio 94.2

5 υποχρεωτικές ιατρικές προμήθειες για τους ηλικιωμένους

 

Η φροντίδα ενός ηλικιωμένου ατόμου δεν είναι αστείο. Χρειάζεται πολλή υπομονή, προθυμία για βοήθεια και δέσμευση. Ωστόσο, το έργο γίνεται ευκολότερο όταν έχετε τα κατάλληλα εργαλεία και ιατρικά είδη https://www.germanos-medicals.gr/  γι’ αυτό.

Νεφελοποιητής

Ο εισπνευστήρας για το άσθμα, πιο εξειδικευμένα ο νεφελοποιητής, https://www.germanos-medicals.gr/c/anarrofisi-nefelopiisi  είναι ένα από τα πιο σημαντικά ιατρικά εφόδια για τους ηλικιωμένους. Καθώς κάποιος γερνάει, το αναπνευστικό σύστημα γίνεται πιο αδύναμο και πιο επιρρεπές σε ασθένειες. Έτσι, οι εισπνευστήρες είναι απαραίτητοι για τα άτομα που αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα όπως άσθμα, χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια ή αλλεργίες. Διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και μπορούν να μεταφερθούν οπουδήποτε στην τσάντα σας.

Οθόνες γλυκόζης αίματος

Πρόκειται για άλλη μια υποχρεωτική ιατρική προμήθεια για τους ηλικιωμένους που πάσχουν από διαβήτη. Μπορούν να ελέγχουν τα επίπεδα σακχάρου τους ανά πάσα στιγμή με αυτή τη συσκευή και να λαμβάνουν τις απαραίτητες προφυλάξεις, εάν χρειάζεται. Διαθέτει επίσης μια λαβίδα για να παίρνετε δείγματα αίματος εύκολα χωρίς να τραυματίζεστε πολύ.

Παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης

Η υψηλή αρτηριακή πίεση είναι συχνή στους ηλικιωμένους και η παρακολούθηση των επιπέδων της αρτηριακής πίεσης είναι ζωτικής σημασίας για την πρόληψη επιπλοκών όπως οι καρδιακές προσβολές και τα εγκεφαλικά επεισόδια. Ένα ψηφιακό όργανο παρακολούθησης της αρτηριακής πίεσης είναι απαραίτητο σε κάθε σπίτι.  Ένα πιεσόμετρο είναι σημαντικό για τους ηλικιωμένους, επειδή τους επιτρέπει να μετράνε την αρτηριακή τους πίεση στο σπίτι χωρίς να πηγαίνουν στο ιατρείο. Ένα αυτόματο πιεσόμετρο είναι εύκολο στη χρήση και δίνει έγκυρα αποτελέσματα.

Οργανωτές χαπιών

Με την ηλικία έρχεται και η ξεχασιά! Όταν φροντίζετε ένα ηλικιωμένο άτομο, φροντίστε να προμηθευτείτε διοργανωτές χαπιών, ώστε να μην παραλείπουν να παίρνουν τα φάρμακά τους στην ώρα τους ή να τα παραλείπουν εντελώς κατά λάθος. Πρόκειται για μικρά δοχεία που αποθηκεύουν τα χάπια ξεχωριστά ανάλογα με την ημέρα και τις χρονοθυρίδες, ώστε να γνωρίζετε τι πρέπει να προσλαμβάνετε κάθε ώρα της ημέρας!

Βοήθημα κινητικότητας

Τα βοηθήματα κινητικότητας είναι απίστευτα χρήσιμα για τους ηλικιωμένους με περιορισμένη κινητικότητα. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές, συμπεριλαμβανομένων των περιπατητών, των μπαστουνιών και των αναπηρικών αμαξιδίων. Ένας ηλικιωμένος άνθρωπος, είτε χρειάζεται ένα μπαστούνι για να τον βοηθήσει να περπατήσει πιο γρήγορα είτε ένα μηχανοκίνητο καροτσάκι για να μετακινείται πιο εύκολα στο σπίτι, υπάρχει μια εξαιρετική επιλογή για όλους τους τύπους προβλημάτων κινητικότητας και προϋπολογισμούς.

Θέλετε το αγαπημένο σας πρόσωπο να είναι ασφαλές στο σπίτι, αλλά δεν μπορείτε να είστε πάντα εκεί μαζί του. Ωστόσο, οι παραπάνω ιατρικές προμήθειες μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε το αγαπημένο σας πρόσωπο να είναι και να νιώθει πιο ασφαλές ενώ ζει μόνο του στο σπίτι του. Αυτές οι προμήθειες μπορούν να βοηθήσουν το αγαπημένο σας πρόσωπο να ζήσει μια καλύτερη ζωή και να μειώσουν τον κίνδυνο τραυματισμού του από πτώση ή άλλα ατυχήματα στο σπίτι.


About the Author

Δραστήριος, μοδάτος ενημερωμένος και... πολύ μουσικός τύπος!Back to Top ↑
  • Ακούστε μας ζωντανά


  •  

  •