Broken Greek: Ο «Βασιλικός» και τα «Καγκέλια» έγιναν ένα πρωτότυπο project !
Η Sma Rag Da και ο Brodsky πάντρεψαν ελληνικά παραδοσιακά κομμάτια με ηλεκτρονικά beat σε ένα ακομπλεξάριστο EP «ελληνο-αγγλικής φιλίας».
Η απόφαση της Σμαράγδας Αλεξανδρή (Sma Rag Da) να έχει το «απίστευτο success story του Παντελίδη» ως θέμα της διπλωματικής της στο Λονδίνο ήταν μια είδηση που απασχόλησε σρκετά στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς αρκετά τα ελληνικά μέσα.
Είχε μόλις κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ της Wisdom Tοοth, μια συλλογή με «ιστορίες από τη φάση ακριβώς μετά την εφηβεία που ούτε έφηβος είσαι πια, αλλά από την άλλη δε νιώθεις και ενήλικας», ένα άλμπουμ ειλικρινές και τολμηρό, που προκάλεσε ένα κύμα από εκδηλώσεις θαυμασμού αγάπης στα social media, το οποίο ακόμα δεν έχει κοπάσει.
Μας παρουσιάζει το νέο project της σε συνεργασία με έναν νεαρό Άγγλο DJ, τον Brodsky: το «πάντρεμα της ηλεκτρονικής μουσικής με samples από ελληνικά παραδοσιακά κομμάτια» τα οποία ξεσηκώνουν το αγγλικό κοινό, όπου και αν έχουν παιχτεί.