Προτάσεις

Published on Φεβρουάριος 9th, 2024 | by Energy Radio 94.2

Ανακοινώθηκε η Ατζέντα του διεθνούς συνεδρίου της ECDM Expo NORTH 2024

H Οργανωτική Επιτροπή τής eCommerce & Digital Marketing Expo NORTH 2024 ανακοίνωσε το πρόγραμμα των ομιλιών τού διήμερου, διεθνούς συνεδρίου της διοργάνωσης.

Η διεθνής εκθεσιακή και συνεδριακή διοργάνωση eCommerce & Digital Marketing Expo NORTH 2024, είναι το μεγαλύτερο επαγγελματικό event για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ στη Βόρεια Ελλάδα και τον ευρύτερο χώρο των Βαλκανίων.

Θα πραγματοποιηθεί στις 17 & 18 Φεβρουαρίου 2024 στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, στις εγκαταστάσεις της HELEXPO στη Θεσσαλονίκη.‍

Στο διήμερο διεθνές συνέδριο, το οποίο στην προηγούμενη διοργάνωση παρακολούθησαν περισσότεροι από 450 σύνεδροι, θα συμμετέχουν διακεκριμένα στελέχη εταιρειών, από διεθνή brands, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, τα οποία θα μοιραστούν τις γνώσεις και την εμπειρία τους, στους τομείς του Ηλεκτρονικού Εμπορίου και του Ψηφιακού Μάρκετινγκ που δραστηριοποιούνται.

Κεντρικός ομιλητής στο διήμερο διεθνές συνέδριο της ECDM Expo NORTH 2024 θα είναι ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Δημήτρης Παπαστεργίου.

Οι διεθνούς κύρους ομιλητές που θα παραβρεθούν θα παρουσιάσουν όλες τις εξελίξεις και τις τάσεις στη βιομηχανία του Ηλεκτρονικού Εμπορίου και του Digital Marketing. Βρείτε την πλήρη ατζέντα του συνεδρίου εδώ.

Συμμετοχή στο συνέδριο

Το κόστος του εισιτηρίου για το διήμερο διεθνές συνέδριο ανέρχεται στα 75 ευρώ πλέον ΦΠΑ και εξασφαλίζει συμμετοχή και στις δύο ημέρες.

Για τα μέλη του GR.EC.A και του iab Hellas προβλέπεται μειωμένο εισιτήριο, με κόστος 55 ευρώ πλέον ΦΠΑ. Θα υπάρχει παράλληλη μετάφραση των ομιλιών.

‍Στην τιμή του εισιτηρίου για το συνέδριο περιλαμβάνονται:

– Συμμετοχή και στις δύο ημέρες του συνεδρίου
– Πρόσβαση στις παρουσιάσεις των ομιλητών
– Δυνατότητα για Q&A με τους ομιλητές
– 1 διάλειμμα για καφέ και σνακ κάθε ημέρα, στο χώρο
– Υλικό συνεδρίου (τσάντα συνεδρίου, στυλό, σημειωματάριο)
– Μεταφραστική υπηρεσία (Αγγλικά <-> Ελληνικά)

Επίσκεψη στην έκθεση

Η είσοδος στον εκθεσιακό χώρο της ECDM Expo NORTH 2024 είναι δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεται για την επίσκεψη στην έκθεση, είναι μία δωρεάν εγγραφή που μπορεί να πραγματοποιηθεί εδώ. Το δωρεάν εισιτήριο για την επίσκεψη στην έκθεση ΔΕΝ εξασφαλίζει είσοδο στο συνέδριο.

 

Η ECDM Expo NORTH 2024 τελεί υπό την αιγίδα του GR.EC.A και του iab Hellas και διοργανώνεται με την υποστήριξη των εταιρειών:

Main Sponsors: 3ds, AstroLabs, Softexpert.Digital
Sponsors: Web Expert, Γενική Tαχυδρομική, cs-cart Hellas
Supporter: izMedia

 

eCommerce & Digital Marketing Expo NORTH 2024

Χώρος διεξαγωγής: Συνεδριακό κέντρο ″Ιωάννης Bελλίδης″, Θεσσαλονίκη.
Χρόνος διεξαγωγής: 17 & 18 Φεβρουαρίου 2024.
Ωράριο έκθεσης: 11:00 – 20:00
Ωράριο συνεδρίων: 12:00 – 18:00
Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: ecdmexponorth.com
Διοργάνωση: Verticom


About the Author

Δραστήριος, μοδάτος ενημερωμένος και... πολύ μουσικός τύπος!Back to Top ↑
  • Ακούστε μας ζωντανά