Προτάσεις

Published on Μάιος 16th, 2024 | by Energy Radio 94.2

«Ανέστης Δελιάς: Ένας άγγελος πεταμένος στα σκουπίδια» στις 30 Μαΐου στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου

Η παράσταση «Ανέστης Δελιάς: Ένας άγγελος πεταμένος στα σκουπίδια» θα ανέβει στις 30 Μαΐου, Πέμπτη, ώρα 21.00 στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου.

Πρόκειται για μια μουσικοθεατρική παράσταση αφιερωμένη στον Ανέστη Δελιά, θρυλικό μέλος της ρεμπέτικης κομπανίας » Τετράς η Ξακουστή του Πειραιώς».

Τον Ανέστη Δελιά ερμηνεύει ο τραγουδοποιός Παύλος Μπερμπερίδης και η σκηνοθεσία είναι του Γιώργου Λουριδά. Το σενάριο έγραψε η Γεωργία Καποπούλου.

Περίληψη:Ο «Ανέστος» μας μιλά για το αγαπημένο του μπουζούκι, τις εξαρτήσεις του, τους έρωτές του. Ακολουθούμε τη διαδρομή μιας ταραχώδους ζωής, ενός γνήσιου ρεμπέτη, που έγραψε αξέχαστα τραγούδια και που έφυγε βουλιάζοντας στη σκοτεινή άβυσσο της ηρωίνης, μόλις στα 32 του χρόνια. Μερικά από τα γνωστότερα τραγούδια του που θα ακούσετε και θα τραγουδήσετε ζωντανά: «Μες στης Πόλης το χαμάμ», «Ο Νίκος ο Τρελάκιας»  και το προφητικό «Ο πόνος του πρεζάκια«.

Το τρέιλερ: https://youtu.be/7Df4pDSvgNk

 

Εισιτήρια αποκλειστικά μέσω: https://www.more.com/theater/anestis-delias/

 

Για τηλεφωνικές προ-κρατήσεις: 6942838569

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ

Ο Παύλος Μπερμπερίδης γεννήθηκε στο Αγρίνιο το 1987. Είναι σολίστ του μπουζουκιού. Σπούδασε στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής). Η μεγάλη του αγάπη είναι το ρεμπέτικο και το λαϊκό τραγούδι. Έχει το δικό του studio μουσικής όπου στήνει παραγωγές, όπως το μουσικό αφιέρωμα στον Μάρκο Βαμβακάρη που κινηματογράφησε με τον Γιώργο Λουριδά: https://youtu.be/UVZvzU774PY?si=5NYylVvA6FW3aWgj

Ο Γιώργος Λουριδάς είναι σκηνοθέτης θεάτρου και κινηματογράφου, με πτυχίο στα Οικονομικά από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, πτυχίο Κινηματογράφου από τη Σχολή Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, και σπουδές στο Université de PicardieJulesVerne, της Αμιένης. Τελεί πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων της Σχολής Κινηματογράφου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από το 2020. Είναι ιδρυτής του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου: Οι Μονόλογοι της Λήδας. Οι ταινίες του, μικρού και μεγάλου μήκους, γυρισμένες εντός και εκτός Ελλάδας, έχουν βραβευθεί διεθνώς σε πολυάριθμα κινηματογραφικά φεστιβάλ.


About the Author

Δραστήριος, μοδάτος ενημερωμένος και... πολύ μουσικός τύπος!Back to Top ↑
  • Ακούστε μας ζωντανά