Μουσικά Νέα

Published on Ιούνιος 26th, 2020 | by Energy Radio 94.2

Depeche Mode | SPiRiTS IN THE FOREST | Μόλις κυκλοφόρησε σε DVD & BLU-RAY!

ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΩΝ DEPECHE MODE “SPiRiTS IN THE FOREST” ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΤΩΡΑ ΣΕ DVD KAI BLU-RAY

TO DVD KAI TO BLU-RAY ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ BONUS ΥΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟ VIDEO KAI TO AUDIO ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ

Μετά από διθυραμβικές κριτικές από τον τύπο, τεράστια αγάπη από τους fans και παγκόσμια box office επιτυχία, οι Depeche Mode μόλις κυκλοφόρησαν το πρωτοποριακό ντοκιμαντέρ τους και concert film “Depeche Mode: SPiRiTS inthe Forest” σε DVD και Blu-Ray.

Οι Depeche Mode γιόρτασαν την κυκλοφορία σε συνεργασία με την Live Nation παρουσιάζοντας το “LiVE SPiRiTS” μέσω του YouTube channel της Live Nation καθώς και από την πλατφόρμα Live From Home. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στους fans που βρίσκονται ακόμα σπίτι να απολαύσουν με ασφάλεια το μοναδικό “LiVE SPiRiTS” όπως γυρίστηκε στο θρυλικό Waldbuhne (“Forrest Stage”) του Βερολίνου. Επίσης, το συγκρότημα δώρισε στο κοινό του το βίντεο του τραγουδιού “Cover Me” από το “LiVE SPiRiTS”.  Το track αποτελεί ένα από τα βασικά singles του βραβευμένου 14ου δίσκου των Depeche Mode “Spirit”.

Αυτή η special κυκλοφορία θα περιλαμβάνει 2CD και 2DVD και παρουσιάζει την απόλυτη Depeche Mode: SPiRiTS in the Forest εμπειρία. Τα 2DVD περιέχουν, το documentary SPiRiTS in the Forest και το LiVE SPiRiTSτην συναυλία των Depeche Mode, η οποία οπτικοποιήθηκε στα δύο τελευταία shows της Global Spirit Tour στο Waldbühne του Βερολίνου. Αυτό το υλικό δεν έχει δημοσιευτεί ποτέ ξανά. Εκτός από τα DVD, περιλαμβάνονται και 2CDs με το ηχητικό της εμφάνισής τους. Το πακέτο υπόσχεται να έχει ουσιαστική σημασία για τους συλλέκτες, τους μακροχρόνιους fans και τους καινούργιους ακροατές τους.

LiVE SPiRiTS audio CD Track list:

DISC 1
1.   Intro
2.   Going Backwards
3.   It’s No Good
4.   A Pain That I’m Used To
5.   Useless
6.   Precious
7.   World in My Eyes
8.   Cover Me
9.   The Things You Said
10. Insight
11. Poison Heart

DISC 2
1.   Where’s the Revolution
2.   Everything Counts
3.   Stripped
4.   Enjoy the Silence
5.   Never Let Me Down Again
6.   I Want You Now
7.   Heroes
8.   Walking In My Shoes
9.   Personal Jesus
10. Just Can’t Get Enough

Αναθεωρώντας την ιδέα ενός μουσικού ντοκιμαντέρ, ο σκηνοθέτης και για πολλά χρόνια συνεργάτης των Depeche Mode, o Anton Corbijn εστίασε στην αφήγηση από έξι super fans από διαφορετικά μέρη του κόσμου. Η ταινία ξεκινάει με την ζωή τους – όλοι με εντελώς διαφορετικό τρόπο αγάπης για την μουσική των Depeche Mode και το πως έχει διαμορφώσει τις εμπειρίες τους – και όλοι διασταυρώνονται στο τελικό showστο Βερολίνο, το οποίο έγινε στο γραφικό Waldbühne (“Forest Stage”), στα πλαίσια της Global Spirit Tour, η οποία κράτησε για δύο χρόνια. Εμφανίστηκαν σε πάνω από 3 εκατομμύρια fans και πραγματοποίησαν 115 shows σε όλο τον κόσμο. Το set list περιλαμβάνει αρκετές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους καθώς επίσης και ιστορίες που φωτίζανε την διαρκή δύναμη των Depeche Mode και την κυριαρχία τους να διασχίσουν σύνορα και τελικά με την μουσική τους να μας ενώσουν.

Ένα από τα κορυφαία cinema events που έχουν γίνει ποτέ, το Depeche Mode: SPiRiTS in the Forest ξεκίνησε να παίζει σε πάνω από 3.000 κινηματογράφους και σε σχεδόν 80 χώρες σε όλο τον κόσμο, τον περασμένο Νοέμβριο. Το film κέρδισε 4,5 εκατομμύρια δολάρια και το είδαν πάνω από 220.000 fans.

Το DEPECHE MODE “SPiRiTS IN THE FOREST” κυκλοφορεί από την Panik Records και την Sony Music με την υποστήριξη του 9.69 Rock Fm.


About the AuthorBack to Top ↑
  • Ακούστε μας ζωντανά