Προτάσεις

Published on Μάιος 12th, 2022 | by Energy Radio 94.2

Διακόσμηση Μπάνιου| Συμβουλές.

Το μπάνιο αποτελεί τον έναν χώρο που χρησιμοποιούμε για πολλούς σκοπούς.
Είναι ένα μέρος για προσωπική χαλάρωση, ατομική υγιεινή αλλά και για κάποιες δουλείες του σπιτιού όπως για παράδειγμα το πλύσιμο των ρούχων. Είναι σημαντικό ο χώρος του μπάνιου να είναι δομημένος με τρόπο που θα τον καθιστά λειτουργικό αλλά ένα καταφύγιο ηρεμίας και χαλάρωσης. Πως όμως θα το πετύχετε αυτό;
Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ή να αναδιατάξετε το μπάνιο σας έτσι ώστε να αντιπροσωπεύει τον χαρακτήρα και την αισθητική σας.

Χρώματα.

Κατά την δημιουργία ή την ανακίνηση του μπάνιου σας επιλέξτε χρώματα σε γήινους και ανοιχτόχρωμους τόνους. Ένα μπάνιο με απαλά και γήινα χρώματα δίνει την αίσθηση ενός μεγαλύτερου και πιο καθαρού χώρου αλλά συμβάλει επίσης και στην χαλάρωση σας.
Έτσι επιλέξτε μια χρωματική παλέτα  και κινηθείτε σύμφωνα με αυτή τόσο στα χρώματα των τοίχων, όσο και στα έπιπλα μπάνιου και τα διακοσμητικά.

Αξεσουάρ μπάνιου.

Εξοπλίστε το μπάνιο σας με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Τι εννοούμε όμως κατάλληλα αξεσουάρ;
Μπορεί να μην το έχετε σκεφτεί, αλλά τα διακοσμητικά έχουν μεγάλο μερίδιο στην τελική εικόνα ενός χώρου όποιος και αν είναι αυτός. Με τα κατάλληλαδιακοσμητικάέναςχώροςμπορεί να μεταμορφωθεί.
Τα αξεσουάρ του μπάνιου τις περισσότερες φορές έχουν και πρακτική χρησιμότητα, όπως για παράδειγμα τα χαλιά

https://my-carpet.gr/product-category/xalia-carpets/

Στην ίδια λογική αντικαταστήστε τις πλαστικές συσκευασίες των απορρυπαντικών  που συνήθως βρίσκονται σε εμφανή σημείο του μπάνιου, με γυάλινα δοχεία στα οποία θα έχετε κολλήσει ετικέτες και διακοσμήστε τα πάνω σε δίσκο με συνοδεία κεριών πάνω σε ένα δίσκο στο πλυντήριο. Έτσι θα έχετε ξεφορτωθεί τα αντιαισθητικά πλαστικά δοχεία και θα έχετε δημιουργήσει  μια ωραία διακοσμητική γωνιά.,oι θήκες μπάνιου, το πιγκάλ, τα καλαθάκια, οι κρεμάστρες μπορούν να αλλάξουν την εικόνα του χώρου αν απλά τα αντικαταστήσετε με αλλά με ωραίο design που ταιριάζει στο μπάνιο σας. Πρόκειται για μια οικονομική επένδυση που σίγουρα το αποτέλεσμα της θα σας εκπλήξει.

Τοποθετήστε μονόχρωμα χαλάκια μπάνιου και μερικά φυτά εσωτερικού χώρου. Προσθέστε ψάθινα καλαθάκια για τα τοποθετήστε μέσα είδη υγιεινής. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε μεγαλύτερο μέγεθος ακόμα και για τα άπλυτα σας. Τοποθετήστε ένα μεγάλο καθρέφτη με ωραίο σχέδιο, προσθέστε τις λεπτομέρειες τις επιλογής σας και το μπάνιο σας που θα θυμίζει φωτογραφία περιοδικού είναι έτοιμο!


About the Author

Δραστήριος, μοδάτος ενημερωμένος και... πολύ μουσικός τύπος!Back to Top ↑
  • Ακούστε μας ζωντανά


  •  

  •