Προτάσεις

Published on Φεβρουάριος 9th, 2023 | by Energy Radio 94.2

Δώρα για τη μέλλουσα μανούλα

Η πιο όμορφη περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας είναι η εγκυμοσύνη και θέλουμε να την ζήσουμε όσο πιο ξεχωριστά και μοναδικά γίνεται.Πολλές φορές αναρωτιόμαστε ποιο θα μπορούσε να είναι το κατάλληλο δώρο για να χαρίσουμε στην αγαπημένη μας φίλη, κόρη ή αδελφή που σε λίγο καιρό θα γίνει μανούλα.

Σε μια τόσο ιδιαίτερη κατάσταση στη ζωή μιας γυναίκας όπως η εγκυμοσύνη, μπορούμε να πρωτοτυπήσουμε και να σκεφτούμε έξυπνα και όμορφα δώρα για μαμάδες που θα χαρακτηρίζουν αυτήν την περίοδο και θα την θυμούνται πολύ ευχάριστα. Οι επιλογές είναι αμέτρητες οπότε θα πρέπει να σκεφτούμε κάτι μοναδικό και πρωτότυπο για να της χαρίσουμε.

Ένα ιδιαίτερο δώρο για τη νέα μαμά θα μπορούσε να είναι κάτι που θα της θυμίζει αυτήν την μοναδική περίοδο όπως ένα κόσμημα ή ένα χειροποίητο διακοσμητικό. Κοσμήματα όπως κολιέ και βραχιόλια με τη λέξη ‘’μαμά’’ ή ιδιαίτερα charms πάνω σε αυτά πάντα αποτελούν μια ωραία επιλογή και θα την χαροποιήσουν πολύ. Μια πρωτότυπη πρόταση για δώρο θα μπορούσε να είναι μια προσωποποιημένη ξύλινη ατζέντα για να σημειώνει τα ραντεβού της και τις σκέψεις της για τη χαρούμενη περίοδο που διανύει. Μια εναλλακτική πρόταση είναι τα ξύλινα χειροποίητα διακοσμητικά για το σπίτι ή αξεσουάρ που θα ‘’χαρακτηρίζουν’’ το νέο ρόλο που θα αναλάβει όπως ένα ξύλινο μπρελόκ ή ένα γούρι.

Τα κοσμήματα τα αγαπάμε πολύ, ειδικά αυτά που μας  χαρίζουν τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Μια πολύ ιδιαίτερη και πρωτότυπη πρόταση είναι τα birthstones, κοσμήματα τα οποία έχουν πέτρες και φέρνουν ενέργεια στην καθημερινότητά μας. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ημιπολύτιμους λίθους που χαρακτηρίζουν έναν γενέθλιο μήνα ώστε ανάλογα με την ημερομηνία γέννησης να χαρίσεις το αντίστοιχο κόσμημα στην αγαπημένη σου φίλη ή σύντροφο. Οι επιλογές που έχεις είναι πολλές καθώς μπορείς να τα βρεις σε κολιέ, σκουλαρίκια και δαχτυλίδια ή μπορείς να δημιουργήσεις ένα ολοκληρωμένο σετ με όλα τα κοσμήματα μαζί. Συνοδεύονται με μια κάρτα για να εξηγήσουν το είδος της πέτρας που χαρακτηρίζει τον γενέθλιο μήνα και την ενέργεια που θα φέρει στη ζωή σου. Μπορείς να επιλέξεις λοιπόν ένα τόσο μοναδικό κόσμημα με την πέτρα που θα αφορά τον μήνα γέννησης της μέλλουσας μαμάς ή τον μήνα που γεννηθεί το μωράκι της.

Τα δώρα μας ενθουσιάζουν όλους και όταν πρόκειται για τόσο ιδιαίτερες στιγμές στη ζωή μας, αυτά μας κάνουν να νιώθουμε πολύ όμορφα. Μην ξεχνάς να κάνεις τις μανούλες να νιώθουν ξεχωριστές, χαρίζοντάς τους όμορφα πρωτότυπα δώρα και κοσμήματα. Φροντίζουμε να κάνουμε αυτήν την περίοδο μοναδική καθώς με αυτήν την σκέψη της χαρίζεις χαμόγελα και θα της εκφράζεις με όμορφο τρόπο την αγάπη σου.


About the Author

Δραστήριος, μοδάτος ενημερωμένος και... πολύ μουσικός τύπος!Back to Top ↑
  • Ακούστε μας ζωντανά