Προτάσεις

Published on Οκτώβριος 17th, 2022 | by Energy Radio 94.2

Εμπρός να «βάψουμε» την νύχτα ροζ Pink the night

Την Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου, το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν.ΑΧΑΙΑΣ προσκαλεί τους πολίτες της Πάτρας σε μια μεγάλη, ανοιχτή συναυλία με τους αγαπημένους 15-50. Φορώντας τα ροζ μπλουζάκια μας θα βάψουμε και την νύχτα της Δευτέρας, 17/10, ροζ ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Είναι η δεύτερη συνεργασία του συλλόγου με το συγκρότημα των 15-50, αφού οι ίδιοι είχαν κλείσει και το τελευταίο PinktheCity, πριν από τον κορωνοιό.Όπως έκλεισε, έτσι, λοιπόν, θα ξαναρχίσει με μια δυνατή, μπιτάτη συναυλία, που θα βάλει φωτιά στην νύχτα και στην καρδιά της Πάτρας.  Μια συναυλία,  που θα μας μείνει αξέχαστη…

Εν τω μεταξύ θα συνεχίζονται οι εγγραφές συμμετοχής στην μεγάλη πορεία της 23ης Οκτωβρίου, στο ειδικό περίπτερο στην Πλατεία Γεωργίου και κατά την διάρκεια της συναυλίας.

Το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν.ΑΧΑΙΑΣ ΞΑΝΑ-βάφει την πόλη ροζ !!!

Με την εγγραφή σας (αξίας 6 ευρώ) στηρίζετε τον δυναμικό σύλλογο για να μπορεί να συνεχίζει τις δράσεις και τα προγράμματα του, που παρέχονται δωρεάν στις γυναίκες που νοσούν από καρκίνο μαστού  (ψυχοκοινωνική στήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς, περούκες, επιθέματα, στηθόδεσμους κλπ) και παίρνετε δώρο το συλλεκτικό μπλουζάκι των 10 χρόνων Pink the City (μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος).

Μείνετε συντονισμένοι στους ρυθμούς PINK THE CITY 2022 !!!


About the Author

Δραστήριος, μοδάτος ενημερωμένος και... πολύ μουσικός τύπος!Back to Top ↑
  • Ακούστε μας ζωντανά