Προτάσεις

Published on Φεβρουάριος 3rd, 2022 | by Energy Radio 94.2

Φαλλοπλαστική: Όλα όσα θέλεις να μάθεις (και ντρέπεσαι να ρωτήσεις)

Αν και η φαλλοπλαστική, βάσει των δεδομένων, φαίνεται να ήταν από τις topαναζητήσεις για το ανδρικό φύλο κατά τη διάρκεια της πανδημίας, παραμένει ακόμα ένα κάπως ανεξερεύνητο τοπίο όσον αφορά το πεδίο των ανδρικών αισθητικών επεμβάσεων. Και πώς να μην είναι όταν μέχρι πολύ πρόσφατα θεωρούνταν ως ένα θέμα ταμπού όπως ακριβώς και η στυτική δυσλειτουργία; Αν σε ενδιαφέρει να ξεκινήσεις την αναζήτησή σου για μια τέτοια επέμβαση, δεν έχεις παρά να συνεχίσεις να διαβάζεις.

  1. Τι είναι ακριβώς η φαλλοπλαστική;

Η φαλλοπλαστική είναι μία επέμβαση αισθητικής κυρίως φύσης. Και λέμε «κυρίως» γιατί αν και σύμφωνα με έρευνες η συντριπτική πλειονότητα των ανδρών που καταφεύγουν σε αυτήν έχουν πέος με διαστάσεις εντός του μέσου όρου, υπάρχει η μικροφαλλία, μια κατάσταση που χρειάζεται ιατρική διάγνωση για να επιβεβαιωθεί. Η φαλλοπλαστικήλοιπόν μπορεί να γίνει τόσο για ιατρικούς λόγους, όσο και για αισθητικούς.

Σε αυτήν το πέος μπορεί να αυξηθεί στο μήκος του κατά 3-4 εκατοστά σε στύση. Η φαλλοπλαστική επίσης μπορεί να ρυθμίσει και τη διάμετρο του πέους χρησιμοποιώντας το πιο απλό υλικό: το λίπος. Πριν από την επέμβαση ο χειρουργός λαμβάνει λίπος από την κοιλιά ή τους μηρούς του άνδρα, το οποίο στη συνέχεια εμφυτεύεται στο πέος μέσω μιας βελόνας.

  1. Ποια είναι η διαδικασία;

Το πιο βασικό κομμάτι της επέμβασης είναι η έρευνα για τον κατάλληλο χειρουργό και ιατρείο. Μόνος ένας εξειδικευμένος χειρουργός μπορεί να δώσει τις σωστές συμβουλές και κατευθύνσεις, τις οποίες ο ασθενής απαιτείται να λάβει υπόψη πριν προχωρήσει στην επέμβαση.

Η επέμβαση διαρκεί συνήθως έως και μία ώρα, κατά την οποία ο ασθενής είναι πλήρως ναρκωμένος. Μετά την επέμβαση, ο ασθενής μένει για λίγη ώρα στο κέντρο στο οποίο χειρουργήθηκε και μετά φεύγει, αφού δεν χρειάζεται νοσηλεία.

  1. Και μετά την εγχείρηση;

Η μετεγχειρητική παρακολούθηση δεν είναι ιδιαίτερη, όμως χρειάζεται προσοχή για έναν μήνα περίπου, κατά τον οποίο απαγορεύεται η σεξουαλική επαφή. Αφού περάσει ο μήνας, ο ασθενής μπορεί να απολαύσει ξανά τη σεξουαλική του ζωή, χωρίς κανένα πρόβλημα στη στύση του.

  1. Αξίζει να κάνω φαλλοπλαστική;

Αυτό το ξέρεις μόνο εσύ. Αν το θέμα σου είναι να αισθάνεσαι καλύτερα με τον εαυτό σου, χωρίς να νιώθεις ότι εξαρτάσαι από το μέγεθος του πέους σου, τότε αξίζει να το κάνεις. Οι σύγχρονες πρακτικές φαλλοπλαστικής δεν έχουν καμία επίπτωση στον οργανισμό, ενώ το αποτέλεσμά τους είναι απόλυτα φυσικό.

Σημασία έχει να βρεις εσύ ο ίδιος τον κατάλληλο γιατρό που όχι μόνο θα σε χειρουργήσει, αλλά θα κρίνει και το κατά πόσο χρειάζεσαι αυτήν την επέμβαση. Τα αποτελέσματά της άλλωστε θα έχουν αντίκτυπο στη δική σου εικόνα και αυτοπεποίθηση μόνο.


About the Author

Δραστήριος, μοδάτος ενημερωμένος και... πολύ μουσικός τύπος!Back to Top ↑
  • Ακούστε μας ζωντανά

  • Super Διαγωνισμός


  •  

  •