Μουσικά Νέα

Published on Μάρτιος 14th, 2016 | by Energy Radio 94.2

Η Αθηνά Ζώτου στον Energy 94.2

Ο Energy 94,2 είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι την Τρίτη 15 Μαρτίου και κάθε Τρίτη, 20:00 με 22:00 το βράδυ, η ηθοποιός Αθηνά Ζώτου, θα βρίσκεται κοντά μας ζωντανά με την εκπομπή «Υποψήφια Νύφη».

Ο Energy 94,2 εκφράζει την χαρά του και την τιμή για την απόφαση της ηθοποιού Αθηνάς Ζώτου, να γίνει μέλος της οικογένειας μας μέσα από την συχνότητα μας.

Την ευχαριστούμε και την υποδεχόμαστε με εκτίμηση και σεβασμό για την απόφασή της να έρθει στον Energy 94,2 καθώς και για τον ζήλο και τον επαγγελματισμό που έδειξε το χρονικό διάστημα που ετοιμάζουμε την εκπομπή της «Υποψήφιας Νύφης».

Ευχαριστούμε τον Βασίλη Αρτίκο τον σπουδαίο φωτογράφο για το εξαιρετικό αποτέλεσμα της φωτογράφισης. Ευχαριστούμε επίσης τον οίκο νυφικών Princess Sissy για το υπέροχο νυφικό.

Ας γνωρίσουμε λίγο καλύτερα την Αθηνά Ζώτου.
Σπουδές: Σχολή Οκονομίας και Διοίκησης, Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης Ιάκωβου Καμπάνέλη, Caravanserai Acting Studio – Giles Foreman (London)
Τηλεόραση: Της Αγάπης Μαχαιριά, Έρωτας, Singles 2, Ζωή Ξανά, Αληθινοί Έρωτες, Μαρία η Άσχημη, Τα Κορίτσια του Μπαμπά, Λίτσα.com, Πολυκατοικία, Η Γενιά των 592 ευρώ.
Κινηματογράφος: Γαμήλιο Πάρτυ, Ώρες Αναμονής, Ηλεκτρισμένο Σατέν, Δεν το είχα σκεφτεί, Rilea, Εικόνα σου Είμαι, Κόκκινο Πιπέρι.
Επίσης έχει διακριθεί στα φεστιβάλ Νάουσας και Δράμας, με δικές τις ταινίες μικρού μήκους, σε σενάριο , παραγωγή και σκηνοθεσία.
Θέατρο: Υψιπύλη η Τελευταία Αμαζόνα, Διονύσιος Σολωμός, Τρείς αδερφές… εν κινήσει, Μετανάστρια,Διδα Μαίρη.


About the Author

Δραστήριος, μοδάτος ενημερωμένος και... πολύ μουσικός τύπος!Back to Top ↑
  • Ακούστε μας ζωντανά