Προτάσεις

Published on Ιανουάριος 23rd, 2023 | by Energy Radio 94.2

Κάντε eco – friendly δώρα

Ένα δώρο είναι μια υπέροχη κίνηση προσφοράς προς τους αγαπημένους σας, ένας τρόπος να τους δείξετε την αγάπη, τον σεβασμό και την ευγνωμοσύνη σας. Γιατί να μην κάνετε αυτή την όμορφη πράξη ακόμη πιο ξεχωριστή, προσφέροντας στα αγαπημένα σας πρόσωπα eco–friendlyδώρα που σκοπό έχουν πέρα από το να φέρουν χαμόγελο στα χείλη τους να συμβάλλουν στην προστασία του πλανήτη; Αν δεν έχετε ιδέα τι δώρα να τους προσφέρετε, βρείτε παρακάτω ορισμένες προτάσεις που θα σας ενθουσιάσουν!

Ξύλινο ποδήλατο

Αν υπήρχε ένα απόλυτα οικολογικό δώρο, τότε αυτό δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από ένα ξύλινο ποδήλατο. Οικολογικό, όχι μόνο γιατί είναι κατασκευασμένο από ξύλο, αλλά και γιατί σας επιτρέπει να μετακινείστε χωρίς να επιβαρύνετε το περιβάλλον το ποδήλατο αυτό θα ξετρελάνει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς παραλήπτες. Μπορείτε να το προσφέρετε στους φίλους σας που αγαπούν την γυμναστική, είτε τα αδέλφια σας που έχουν οικολογική συνείδηση. Είμαστε σίγουροι ότι θα το λατρέψουν. Το μόνο που θα μπορούσαμε να πούμε είναι ότι λόγω της χειροποίητης κατασκευής του δεν είναι συνήθως το πιο συμφέρον δώρο για την τσέπη σας, ωστόσο αν το προτιμήσετε δεν θα μετανιώσετε ούτε ευρώ που ξοδέψατε.

Γυαλιά από μπαμπού

Και ποιος δεν αγαπά τα ιδιαίτερα αξεσουάρ, όπως ένα ξεχωριστό ζευγάρι γυαλιά; Η απάντηση είναι πως δεν μπορούμε να σκεφτούμε κανένα που θα έλεγε όχι στα γυαλιά ηλίου από μπαμπού! Απολύτως οικολογικά και στιλάτα, τα συγκεκριμένα γυαλιά ανήκουν στην λίστα με τα ιδανικά δώρα για την νονά, την μαμά, τον μπαμπά, την αδελφή, τον αδελφό ή το ταίρι σας. Επιλέξτε ένα ζευγάρι που να ταιριάζει στο γούστο, αλλά και το σχήμα προσώπου του παραλήπτη του και φροντίστε να αναζητήσετε γυαλιά με ποιοτικό φακό που θα του εξασφαλίζει προστασία από την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία.

Θερμός από καφέ

Μπορεί να σας ακούγεται απίστευτο, και όμως είναι αληθινό! Στην αγορά μπορείτε να βρείτε θερμός από κόκκους καφέ, το οποία φυσικά είναι οικολογικά, καθώς όχι μόνο περιορίζουν την χρήση των πλαστικών ποτηριών αλλά και είναι κατασκευασμένα από 100% φυσικές πρώτες ύλες. Αν πάλι αυτή η ιδέα δεν σας ενθουσιάζει, τα θερμός από γυαλί, ξύλο ή μπαμπού είναι μερικές ακόμη προτάσεις οικολογικών δώρων, ενώ μπορείτε να κάνετε το δώρο σας προσωποποιημένο χαράσσοντας το όνομα του παραλήπτη ή ένα γλυκό μήνυμα. Για παράδειγμα μπορείτε να χαράξετε ένα αστείο quoteώστε ο κολλητός σας να πηγαίνει στην δουλειά με το πιο coolπαγούρι ή να προτιμήσετε θερμός στα οποία θα χαράξετε μηνύματα αγάπης και να τα προσφέρετε ως δώρα Αγίου Βαλεντίνου στο άλλο σας μισό. Η επιλογή είναι δική σας!

 


About the Author

Δραστήριος, μοδάτος ενημερωμένος και... πολύ μουσικός τύπος!Back to Top ↑
  • Ακούστε μας ζωντανά